[]

Batarya şişmesi sonucu

Merhabalar,

Samsung S3 telefonun bataryası şiştiği için teknik servise verdim samsungun yetki verdiği, 1 gün sonra bana yeni bir batarya ile telefonu teslim ettiler. Telefonu onlardan aldım alalı aşırı pimpirikli oldum sanırım ama bence tuhaflık devam ediyor.

Önceden batarya şiştiği için telefonun sarji birden yuzde 15 kadar azaldığı oluyordu. Veya doldurduktan sonra dokunmadığım telefonun sarji bir saat sonra yuzde 97 96ya düşmüş oluyordu. Neyse, dün gece şarj ettim, dolunca çıkardım, hiç kullanmadan uyudum. Sabah uyandım ve sarji 97. Bu normal mi, bence değil.

Telefon benim değil kardeşimin. Hattı takılı ama mobil veriyi hiç açmadım. Hele onu açsam sarjı hemen eriyecekmiş gibi geliyor.

Telefon da 7 8 aylık ve samsungun kendi mağazasından alındı. Niye böyle oldu onu da anlamadım. Ben bu telefonu kargolayacağım kardeşime eğer bir sorunu yoksa. 1 2 gündür oyle çok fark edilir bir sarj azalması da yoktu. Zaten telefonu kullanmadim sadece gözlemledim.

Sonuç olarak gecede yuzde 3luk bir azalma normal midir?

Teşekkürler.

 
normal


  • bryan fury  (06.07.15 09:10:38) 
Su anda yuzde 95. Ekran kilidini acip kapatmaktan baska hicbir sey yapmadim. O da sarji kontrol etmek icin.


  • mukrime  (06.07.15 09:15:33) 
sıfır batarya gerçek performansına bi süre kullandıktan sonra ulaşır.


  • Sir Anthony Hopkins  (06.07.15 09:23:44) 
yeni batarya aldıktan sonra falan *#0228# yazıp alttaki şeye tıkla, bi kalibre olsun batarya.


  • baharat  (06.07.15 09:26:27) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.