[]

Yaşlanıyoruz farkında mısınız ?

Hakketen ya ,hayat çok çabuk akıyor ...

Gençliğimizi bazı şeyler için harcarken (para ,eğitim ,iş ) farkında olmadan zamanı tüketiyoruz ..
Sonra kazandığmı parayı kaybettiğimiz gençliğimiz ve sağlığımız için harcıyoruz ..Ne tuhafsın lan dünya ...

 
hocam ozel degilse kanali paylasir misin?


  • ateistanbul  (06.07.15 07:05:19) 
her şeyin farkındayım ve bu durumdan memnun değilim,

24.media.tumblr.com

yaşlanıyoruz valla. iki gün önce lisede türlü türlü ayılık yapan arkadaşlarım şimdi arabalarına biniyor, mezun oluyor, stajlar yapıyor falan. yakında evlenip çoluk çocuğa da karışırlar kesin. tıpçı arkadaşım 4. sınıftaymış mesela, duyunca yuh dedim. ben 21 yaşındayım, 17'de nerede idiysem orada duruyorum hiçbir numaram yok.

benim için aslında sıkıntı yok, böyle iyiyim diyebilirim. tüm dünyayı paçasından çekip "gitmeyin lan bekleyin!" demek istiyorum, peşlerine takılmak yerine. ben gitmesem, diğerleri dursa daha iyi olur.
  • der meister  (06.07.15 07:20:45) 
20'li 30'lu yaşlarda böyle hissediyorsak, bu gazla 60larda mezar kazarız herhalde :D


  • redeath  (06.07.15 08:24:22) 
yaşlı psikolojisine erkenden girmişsin. Ben yaşım kaç olursa olsun bu hissi yaşamayacağım.


  • rock n roll  (06.07.15 08:33:40) 
(bkz: ekşi sözlük'ün şaka maka 30'luk teyze kaynaması)

yıllardır takip ettiğim ama daha yeni yeni yazar olayım ben artık dediğim ve çaylak olarak beklediğim şu dönemde gördüm bu başlığı. tiksindim bir an, hesabımı kapatasım geldi. yaşlanıyoruz (küfür), n' apalım ölelim mi.

başlığa sinirimi buradan çıkardım sanırım ama yaşlanıyorum ve bunun farkındayım ve bence en güzel çağımdayım :)
  • Aman Sen de  (06.07.15 08:41:36) 
Evet yahu, dun bir tane sarkicinin 2000 dogumlu oldugunu ogrendim, 2000 dogumlu sarkici olacak kadar buyuduyse ben bayagi buyumusum dedim.
Bir de 10 yil oncesi denince hala 90'lar aklima geliyor benim. 10 yil oncesinin 2005 oldugu pek inandirici gelmiyor:)

Gencligimizin sonuna yaklasiyoruz yahu:) 25'i gecince "ne oluyoruz yahu" dedim ben. Hayir keyfim gayet yerinde ama 30'a basmaktan korkuyorum:)

Gecenlerde 40 yasina basan bir kadin arkadasima 40 yasinda olmanin nasil bir sey oldugunu sordum, hic 40 olmus gibi gelmiyor dedi, belki de ona da cok hizli gecip bir anda 40 oldugu icin 40 gibi hissetmiyordur:)

Bircok arkadasim evlendi (hayir evlilige falan kesinlikle heveslenmiyorum) cocuklari da var, daha dun can sikintisindan bogustugumuz cocuklarin baba olmasi bana tuhaf geliyor, daha gecen aksam biz cocuktuk?? Bir sabah kalktigimda bir anda yetiskin olduk gibi geliyor:)

Hepsi bir yana, gecmise asla ozlem duymuyorum, sadece cok hizli gecti, tuhaf geliyor.
  • stavro  (06.07.15 10:17:24) 
yaşlanıyoruz.

ve ben de ölüyorum kısa bir süre içinde.
  • kamera motor  (06.07.15 10:24:07) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.