[]

CV'ye IELTS ekleyeyim mi?

Şimdi arkadaşlar toplanın anlatıyorum,

Çok kararsız kaldım.

Ben ingilterede master başvurusu yapmak için 2013 yazında IELTS'den 6 aldım sonra gittim londrada 1 yıl 2 ay yaşadım masterı bitirdim döndüm.

şimdi bir iş ilanı var. ingilizce sınav bilgileriniz ve puanınızı belirtin cv'nizde diyor. önümde 2 seçenek var;

1. bunu yazıp üstüne "master eğitimi öncesinde aldığım" ibaresi eklemek
2. hiç bulaşmadan IELTS bilgisi vermeyeyim mi?

ne dersiniz dostlar?

ilk cevap veren 5 kişiye bira ısmarlayacagım iş olursa. bu da bonusum.

Not: bir de ilanın deadlineı yok, ben cuma günü arayıp sormustum "ne zamana kadar" diye, telefondaki bayan da "belli bir süresi yok bir süre daha orada dedi 2 gün önce. şimdi bu ilanın gece 12'de kalkması gibi bir ihtimal yoktur değil mi? yarın rahat rahat başvurayım istiyorum çünkü.

teşekkür ettim

 
bence gereksiz. ingiltere de master yapmış oldgun gerçeği var. puanla sinirlandirmaya gerek olmayan bir dil yetkinligi gostergesi. en azından benim fikrim böyle...


  • it  (05.07.15 22:54:47) 
14 ay İngiltere tecrübesi > IELTS 6'sı

Gerek yok bence de...
  • scent of a pastrami  (05.07.15 23:09:49) 
master ibaresini ekle tabi ki.


  • Mcfly  (05.07.15 23:12:41) 
ielts'i hiç katmayın işin içine. zira 6 yeterli bir puan değil.


  • sırtçantalı  (05.07.15 23:15:33) 
ielts için 6 çok düşük bi puan bence. ingiltere'de master yapmış insanın ingilizce bilgisinin ne düzeyde olabileceğini biliyordur zaten başvuracağın yer.


  • randomkiss  (05.07.15 23:31:03) 
senin ve burdakilerin "gereksiz" dediği her şey, bir başka kişi için gerekli olabilir. eğer söz konusu bilgi gereksiz ise zaten CV'yi değerlendiren kişinin dikkatini çekmez. eğer gerekliyse ilgili kişi için gerekli bilgiyi verir.

soru şu: CV'ni inceleyenlerin neyi gerekli görüp neyi gerekli göremeyeceğini tam olarak kestirebiliyor musun? kestiremezsin. bence yaz. ingilizce seviyen hakkında fikir verir.

IELTS 6 iyi bir puan değil, orası ayrı.
  • bigl0rd  (05.07.15 23:31:39) 
ielts 6 ingilizcede yeteri kadar yetkin olmadığınızı gösterir ama 14 ay kalmışsınız ve tahminime göre iyisiniz onun için ieltsi bence eklememeniz daha doğru olabilir


  • dirsegini yalayabilen cocuk  (05.07.15 23:50:13) 
ben olsam yazmazdım.
mesela yds den 95 almıştım yükselteyim diye bi daha girdim 92 aldım :/ tutup son sınav o diye 92'yi yazmam, 95'in tarihi geçene kadar onu yazarım. aleyhinize olacak şeyleri cv ye yazıp karpuz kabuğu düşürmeyin.

  • mesgul ve huzursuz  (06.07.15 00:55:54) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.