[]

Kuzene Cep Telefonu Vermenin Hukuki Açıdan Sorumluluğu

Merhaba,

Yeni bir telefon aldım ve eski Samsung Galaxy S5'i kuzene vermek istiyorum.

Lakin fatura benim üzerime kayıtlı. Misal, yapacak değil ya, kuzenim bir banka sitesini hacklerse hukuki açıdan sorumlusu ben mi olurum, benim üzerime kayıtlı bir telefondan yapıldığı için?

Saygılar

 
telefondan öte sim kartın üzerine gidilir.


  • protrek  (05.07.15 21:21:06) 
koskoca bankayı telefondan hacklemek.. vay be


  • patr  (06.07.15 00:22:11) 
kuzenin lisbeth salander değilse bir şey olmaz
kaldı ki faturası sende olsa da eşi dostu telefonu kuzene vermişti diye tanık göstertirsin

  • mesgul ve huzursuz  (06.07.15 01:12:08) 
teşekkürler cevap için.

ben örnek olsun diye cep telefonunu vermiştim. laptop'ı da verebilirim. bazen arkadaşına vermek durumunda da kalıyor insan cebini yada bilgisayarını bir kaç günlüğüne. sormak istedim, boyle ekstrem durumlarla karşılaşınca hukuki açıdan ne olur maksadıyla.

saygılar
  • Mehmet Ersoz  (06.07.15 17:37:42) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.