[]

sgk hizmet dökümü

merhaba,

22 haziran'da işe girdim. iki gün önce maaşımı yatırdılar salı günü vize başvurusuna gitmem gerekiyor. vize için çalışanlardan hizmet dökümü istiyorlar ben e-devletten baktım bi print yapmak için ama herhangi bir kayıt yok bu şirkette çalıştığıma dair.

iki aylık deneme süresi vardı. sgk olayları o sürenin sonunda falan mı başlıyor acaba? bu eksiklik büyük bir sorun mu?

 
haziran dökümü temmuz sonuna doğru çıkar diye bir bilgim var ama emin değilim.


  • sutlu nescafe  (05.07.15 20:02:18) 
sgk olayları işe girdiğin ilk gün başlar. başlaması lazım.

henüz siteye yansımamıştır. temmuz sonunda yansır
  • leni 09  (05.07.15 20:40:55 ~ 20:41:24) 
Siteye yansıması bir sonraki ayın ortalarını buluyor 15 20 temmuz arasında yansır


  • Take it away honey  (05.07.15 21:23:27) 
Bana da 1 ay sonra yansır dediler(hakikaten de öyle), o yüzden adamlara sigortamı yaptınız mı diye de sormadım. Meğer 1 ay sigortasız çalıştırmış oçlar beni.

O yüzden çalıştığın firmaya bir sor bence.
  • otonom  (05.07.15 22:40:59 ~ 22:41:21) 
Şimdi kendi dökümüme baktım,en son mayıs gözüküyor,1-2 hafta içinde haziran dökümleri yansır.


  • milli gurme  (06.07.15 00:25:22) 
Hizmet dökümünün sisteme yansıması için muhasebecinin aylık prim ve hizmet belgesini vermesi gerekiyor. Bunun da son günü Haziran ayı için 27 temmuzdur. (normalde 23'dür ama mali tatil olduğu için bu ay 27). Bekleyeceksiniz. Ben (smmm) genellikle ayın 15'inden sonra veririm APHB'yi.


  • oziloz  (06.07.15 16:51:18) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.