[]

Esrarengiz bahçe boyama kitabi için kalem sorunsalı.

Bu popüler boyama kitaplarından alacağım. Çok hoşuma gitti. Lakin hangi boyama kalemlerini kullanabilirim bilemedim. Arkaya geçirmeyen, renkleri canlı ama bi o kadar da uygun fiyatli öneriniz var mi?




 
Faber castell'in iki taraflı kuru boyalarını kullanıyorum ben webdenal.s3.amazonaws.com hem de ucuza bolca rengim oldu. Keçeli kalem kullanmıyorum zira boyama resim vs alanında fazla yetenekli olmadığım için koyu rengin üzerinden açık renkle geçersem keçe les olur, hem de kuru boyadaki gibi rahat karıştırma, üzerinden boyama yapamam diye kuru boya tercih ettim.

Keçeli kalemlerde de insanların daha çok şunu kullandığını gördüm www.tahtakalehobi.com Bazı sayfalarda mandala gibi ince detay yerler var, oralar için ben de alabilirim keçeli.

edit: Bunlar da benim kuru boya örnekler, birinde fazla filtre var birinde daha az var, instagram'dan çektim.
igcdn-photos-g-a.akamaihd.net
igcdn-photos-h-a.akamaihd.net
  • whoosie  (05.07.15 16:49:47 ~ 16:55:20) 
Çalışmalarınız çok çok iyi. Bayıldım! Teşekkürler:)


  • yesimright  (05.07.15 17:06:24) 
şaka gibi ama dün kız arkadaşım "rüya bahçesi" adında bir boyama kitabı ve lets marka 36 renkli boya kalemi hediye etti bana. algıda seçicilik midir nedir, tam denk geldi.


  • zam sampiyonu domates  (05.07.15 17:39:22) 
kuru boya keçeli kalemden daha iyi oluyor.

ancak kutuda satılan kuru boyalar genelde sert ve iyi sonuç vermiyor.

büyük kırtasiyelerde satılan boyama için yapılmış özel kalemler var.

örnek lyra kaliteli bir marka

www.google.com.tr

www.google.com.tr
  • mea maxima culpa  (05.07.15 18:06:26 ~ 18:06:56) 
biraz araştırma yaptım.

şu keçeli kalemler süpermiş ancak burada satılıyor mu bilemiyorum.

www.google.com

bu da o kalemlerle boyanan bir resim.

www.google.com.tr
  • mea maxima culpa  (05.07.15 23:58:23) 
burada bir kaç değişik malzeme (keçeli ve kuru boya) denemeler yapmış blog sahibi.

yolunneresindeyim.blogspot.com.tr
  • mea maxima culpa  (06.07.15 00:02:43) 
Ben de aldım o kitaptan. Bir de keçeli kalem seti aldım faber castell. Yanına ufak detaylar için en sevdiğim renklerden 5-6 tane stabilo alacağım bir de.


  • köstebek kurabiye  (06.07.15 00:14:14) 
@mea maxima culpa baya araştırmışsın teşekkürler. kalemler süper ama sanırım ancak internetten bulunabilir. normal kırtasiyelerde hiç görmedim bunlardan.şimdilik klasik faber castell ile devam edeceğim mecbur.


  • yesimright  (06.07.15 03:34:57) 
:) link verdiğim blog sahibi Japonya'da yaşıyor, kırtasiye meraklısıymış.

d&r larda varmış dediğine göre ama ben de görmedim hiç.
  • mea maxima culpa  (06.07.15 13:37:01) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.