[]

ryanair online check in

merhaba,

check in yapacağım. Document Type

Document Number

Country of Issue

Date of Expiry

gibi sekmeler var. benim 1 senelik id kartım var yurdışında. şimdi document type'da 2 seçenek var passport ve eea national id card. ben id cardı seçeceğim sanırım fakat document number ne onu bilemedim. yardımcı olabilecek olan var mı?

 
Eger Turk vatandasiysaniz pasaport sececeksiniz. Eger eea ulkelerinden vatandasliginiz varsa onu sececeksiniz. 1 senelik oturum karti sayilmaz:

"The EEA includes EU countries and also Iceland, Liechtenstein and Norway."

Bir de Rynair ile online checkin yapsaniz bila visa check yaptirip binis kartiniza damga vurdurmaniz lazim.
  • crown  (05.07.15 15:42:07 ~ 15:44:01) 
id cardı karıştırma. sırasıyla şunları gir

passport
pasaport numarası (ilk sayfasında yazar)
turkey
pasaport geçerlilik tarihi
  • mr.goodcat  (05.07.15 15:42:11) 
pasaportta vize yok yalnız. onu da visa check yaptırdığım zaman id cartımı göstereceğim


  • trt2deki ressam  (05.07.15 15:45:17) 
Sıkıntı yok, pasaport bilgisi gir. Vize için oturum kartını yanında bulundur.


  • cakabo  (05.07.15 15:46:38) 
ok sağolun dostlar. iyiki sormuşum yahu. yoksa uğraş dur :)


  • trt2deki ressam  (05.07.15 15:48:01) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.