[]

Eskiden soru sorulduğunda daha çok ve işe yarar cevap mı geliyordu ?

Yoksa bana mı öyle geliyor ? Neden böyle oldu ? Önceden geyik de yapılırdı sorulara ciddi cevap da verilirdi oysa.




 
Bu tarz sınıflandırmalar görünce rahatsız oluyorum çünkü ben ve benim gibi nitelikli yanıtlar veren insanlara haksızlık ediyorsunuz.
Eskiden de şimdi de ciddi yanıt veren de geyik yapan da var.
Siz takılmışsınız bu konuya.
  • kalemdefter  (05.07.15 15:06:42) 
İkisi doğru orantıda gidiyor. Yani ciddi cevap veren de var geyik yapan da. Ben daha mantık çerçevesi içerisinde sorulmuş bir sorunun doğru/işe yarar bir cevap almadığı gibi bir durum görmedim. Demek ki mekanizmada bir problem yok gayet sağlıklı çalışıyor.


  • angelus  (05.07.15 15:18:56) 
@kalemdefter o güzel insanlar o güzel atlara binip gittiler demiyorum zaten. Sayıca azaldılar diyorum.

@angelus mantık çerçevesinde sorulmuş bir soru eskiden 10 mantıklı cevap alıyorsa şimdi 2 mantıklı cevap alıyor.
  • jamalbsf  (05.07.15 15:29:23) 
1 soru 2 tane doğru cevap alıyorsa problem yok bence.


  • angelus  (05.07.15 15:34:12) 
Biraz oyle. Biraz da yaz vakti insanlar saga sola dağılıyor. Geyik cevaplarin dahi azaldigini farkettim. Onemli soruları prime time a saklamak lazim.


  • rayde  (05.07.15 15:40:30) 
birde işgüzarlar var.
atıyorum hırsızlık nasıl yapılır diye soruluyor "hırsızlık ayıptır günahtır" diyolar, trafikte makas nasıl atılır diye sorulsa "plakanı hemen emniyete veriyorum" diyolar, bir kız var nasıl yatağa atabilirim diye sorulsa "senin anana bacına yapılsa ne hissedersin" yazıyolar.
lan piç sen sadece soruya cevap ver, sana hırsızlık yasal mı diye sormadık ki amk!
bilmiyorsan yazma koduğumun yerinde
töbe töbe gene sinirlendirdin güzel kardeşim
  • etna  (05.07.15 15:58:23) 
sabahları vaktim oluyo kalkınca, giriyorum bakıyorum duyurulara ya cevap yok ya 1 ya 2 cevap var. önceden cevap sayısı da daha fazlaydı


  • la noix  (05.07.15 16:10:31) 
kesinlikle katılıyorum. Ayrıca ucundan kenarından bahsedilmiş ama artık negatif yaklaşımlar daha fazla gibi geliyor.

Bence yardımcı olmaktan ziyade, o iş yalan olur,şunu böyle yapabiliyorsan anlat biz de yapalım tarzı alaycı yaklaşımlardan daha çok zevk alan bir kitle türedi.

Ben önceden buraya işime yarıcak,direk hedefe yönelik,kişisel yorumdan uzak cevaplar almak için bir şeyler soruyordum.

Artık mesela
Kıskanç iş arkadaşından,ön yargılı akrabadan duyduğum şeyleri burada görmeye başladım.
  • bialo czerwoni  (05.07.15 19:02:49) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.