[]

Ankara'ya taşınıyorum önerilerinize ihtiyacım var

Üniversiteyi ailemin yanında okuduğumdan ötürü bu konuda oldukça liseli sayılırım. Bir süre, 6-7 ay kadar, tek başıma kalmak niyetindeyim. Ev rahat sosyalleşebileceğim bir yerde olsun ve kirası da max. 600-700 civarı olsun istiyorum. Özellikle "şu bölgedeki kafeler iyidir, şu bölge tutucudur, şu bölgede sıkıntı şu sıkıntıyı çekersin" vb. tarzda önerilere ihtiyacım var. Şimdiden teşekkür ederim.




 
çankaya ve yenimahalle'den başka yer de oturma geri kalanı tutucu içlerindeki bir kaç mahalle dışında. Tabi çankaya'nın da yenimahalle'ninde iyi kötü yerleri var az baksan anlarsın.

Tunalı-bahçelievler dışında ankara takılmalık yer yok sayılır.
  • dilligaf  (04.07.15 17:17:23) 
Keçiören'de oturma. Yani teleferik falan gezmeye gel ama yaşama.


  • duma duma dum  (04.07.15 18:20:04) 
O fiyatlara ben de bakınıyorum ev ama zor bulursun iş lokasyonu neresi


  • Take it away honey  (04.07.15 18:33:36) 
yenimahalede akın caddesi yakınından ve batıkentte metro yakınından ev bakarsan hem ulaşım rahat olur hemde kafan rahat olur kirasıda yazacagım diger yerlere nazaran daha ucuzdur çogu yere metroyla ulaşırsın. ama bu ikisi daha çok yaşamalık avm lere yakın o kadar.

aşagı ayrancıdan tutarsan kızılay ve tunalıya yakın olursun güzel semttir sakin çoluk çocuk olmaz kafa rahat fiyatları bu sıralar düşüyomuş diye duydum. kızılaya işi düşmeyen olmaz sakaryası,konuru var cafe bar filan için.

bahçelievlerden tutarsan adı üstünde bahçeliye yakın kiralar ucuz degil ama oda güzel semt 7. cadde var burda, cafe-barlar filan takılmalık iyidir. ama 600 - 700 e bulunur mu bilmiyorum ama 1+1 bulunur heralde.

bende ev ararken tunalıya- hoşdereye filan bakmıştım tunalıda giriş katı 1+1 900 istemişlerdi güzel yerler ama pahalı.

demetevlerden uzakdur metrosu var falan filanına kanma.
  • spadæs  (04.07.15 19:20:14 ~ 19:22:39) 
kolej kurtuluş cebeci taraflarına bakabilirsin kızılaya yakın.


  • barky  (05.07.15 16:18:09) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.