[]

ttnet internet yada internet + telefona ne kadar ödüyorsunuz?

Telefonla arayıp taahhüt yapmak istediğimizi belirttim. burdan aldığım en düşük teklif 60 TL idi.
Daha sonra ttnet ofisine gidip maruzatımı bildirdiğimde 24 ay taahhüt ile 54 TL teklif aldım. 16 Mbps limitsiz internet 50GB AKK + telefon 250 dk her yöne.
Bu firma tuttğunu çarpmaya mı çalışıyor?
Fatura ve tarifenizi paylaşabilir misiniz?

Telefonsuz aldığım teklif 54 TL'den daha yüksek bir tutardı.

 
kapatmak için başvuru yapınca vazgeçirmek için telefonla arıyorlar, orada adam gibi indirimler geliyor. olur da indirim vermezlerse uydu nete geçmek gerek. en kısa fırsatta yapacağım bu dediğim olayı, nasıl olsa kablo tv'ye para ödüyorum, üzerine internet 30 liraya mı ne geliyor uydu nette.


  • benim adim kerim hepinizi severim  (04.07.15 15:47:32) 
Geçen sene sonunda 24 ay taahhütlü olarak 16 Mbps'a kadar 50Gb akk tarifeye 44 TL sabit fiyat ödüyorum (pepsi kodları ile 5 TL'ye kadar indirim de kullanabiliyorum kampanya olduğu için), telefon da yine 24 ay taahhütlü ilk 15 ay 15 TL devamında 26.5 TL..

forum.donanimhaber.com (ev telefonu kampanyasının detayları)

Edit: İnternet tarifemde "ULTRANET LİMİTSİZ 50GB_24 Ay Net Avantaj Kampanyası" yazıyor, şu anda belki geçerli olmayabilir ama yine de sor istersen..
  • EkimBebesi  (04.07.15 15:49:56 ~ 15:56:09) 
41 tl ödüyorum uydunet eskiden 46 tl ödüyordum sözleşmem bitti dedim indirim yapın bana 1 sene daha indirimli kullanıyım 41 tlye indirdiler... ondan 1 hafta sonra kablo tv kutusuna kağıt yapıştırmışlar aylık 35 tl diye bastım küfürü bu arada 1 seneye 1 sene ttnet çakaldır 1 sene indirime 2 sene sözleşme ister.
edit: bu arada kablolu ftw! ttnette her telefon çalışta internet gidiyordu lag spike oluyordu oyunlara kablolu tvye bi geçtim çatır çatır oynuyorum 10mb alıyorum direk

  • Kozmik_Rakun  (04.07.15 15:53:49 ~ 15:54:41) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.