[]

Reddit'te tam olarak ne oldu?

Merhabalar

Bugün Twitter'da birkaç bişi gördüm ama bazı olaylar olmuş galiba bugün.

Tam olarak ne olduğunu açıklayabilecek olan var mı?

 
ama'dan sorumlu yonetici isten cikarildi. Bundan oturu oncelikle r/iama adminleri subredditi kapatti. Daha sonra destek vermek icin bir cok buyuk subrettit kapandi.

Tabi sadece victoria ile olmadi bu durum daha once 2-3 admin daha isten cikarilmis sanirim. Olaylar patladi daha sonra. Su an redditin yarisi kapali. En buyuk subredditler kapandi.
  • eksi sozlukte eksiyen adam  (04.07.15 00:20:22) 
bu hatunun işten çıkarılma nedeni de ama'ların yönetimce ticari hedelerle donanmak istenmesi ve kadının karşı çıkması sanırım. tabii bunlar hep dedikodu.


  • cinsiikinoktaustustesapik  (04.07.15 00:41:27) 
Aynen viktorya ama'larin harbiden ama olmasini saglayan isimmis, sanatcilari vs o ayarliyormus, menejerlerinin vs degil de harbiden onlarin cikmasini sagliyormus. kisaca isini dogru duzgun yapan biriymis. ortaligi ticarethaneye cevirmek icin yollamislar kadini.


  • eksi sozlukte eksiyen adam  (04.07.15 00:52:57) 
kadını yollamadılar kadın çıktı. videolu reklamlı ama yapalım soru soranlardan para alalım falan demiş adminler, kadın da olmaz öyle şey demiş bunlar ısrar edincce de bana eyvallah ypamış. Diğer subredditlerin modları da hem bu hem de adminlerin kendilerine daha fazla yetki verilmesini istedikleri için kapattılar subredditleri. Şimdi geri açıyolar ama. Reddit adminleri yusuf yusuf digg'den ders çıkarmışlar. Bi de özgür düşünce olayı var post silinmeler falan olmuş.

Bu arada adminler subredditlere karışamıyor.
  • Mcfly  (04.07.15 02:16:43) 
voat.co'dan devam edilecek sanirim


  • düşünüyorum öyleyse vurun  (04.07.15 13:01:43 ~ 13:05:06) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.