[]

Mimarlik nasil bolum

Is imkani nasil? Okunur mu? Tavsiye eder mısınız?




 
2 yıllık mimarlık okuyon bir arkadaşım 5 yıllık iş tecrübesi sonunda şuan antalyada 3000 tl ye çalışıyor ve işini çok seviyor. Sabırlı ve titiz biriysen kesinlikle tavsiye ederim


  • eksimeksi  (03.07.15 23:32:25) 
bazi bolumler sevmeden okunmaz ve calisilmaz. mimarlik da o bolumlerden birisi. sadece is imkani yada parasi icin okunmaz. gerektiginde cizimin basindan hic kalkmadan gece gunduz cizim yapman gerekebilir. sevmiyorsan yapamazsin. seven adama bile bazen bikkinlik geliyor. onun disinda guzel is. kendi isini kurmak icin yada freelance calismak icin de uygun bir meslek. kendi buronu acabilirsin yada evden proje bazli calisabilirsin.


  • crucio  (03.07.15 23:40:04) 
Meslek hayatını bilmiyorum. Ama öğrencilik çok meşakkatli. Çok çaba, özveri istiyor gerçekten sevmek gerek. Sırf puanı diye girenler pişman oluyor. Neyi göze aldığınızı bilmek gerek.


  • immortal  (03.07.15 23:45:54) 
Çokkk çalışma ve çizim yeteneği olmadan mezun olunamayan bölüm


  • isimmisimyok  (03.07.15 23:50:01) 
sabah saat 8:30 başlangıç, çıkış belirsiz. genelde antalya da bürolar böyle çalışırlar proje zamanları. çoğu bürocu maalesef ruhsal sorunlarla uğraşırlar. şantiyeciler iyi para alır ama ayda bir pazar tatil ve günde yaklaşık 12-14 saat çalışırlar. memur olanlar çeşitli bakanlıklarda çalışırlar. genelde denetimci olurlar ve üstlerden baskı yerler.
kendi büromu açar işime bakarım derseniz yanılırsınız çünkü proje fiyatları diplerde.
bayansanız aile düzeni ve hayatı bakımından tavsiye olunmaz. erkek iseniz ve çok çalışır çok kazanmak isterim derseniz eh işte belki..
  • o kadar da degil aga  (04.07.15 00:06:44) 
Her yer inşaat olduğu için ülkemizde iş imkanı geniş. Kendini geliştirirsen ve ispatlarsan 1 senelik mezun olarak 3000 tl maaş alabilirsin. çalışma saatleri de çalıştığın yere göre değişir. ben mesaiye filan kalmıyorum. Öğrencilik okula da bağlı olmakla birlikte gerçekten yorucu, ama bir o kadar da doyurucu.


  • gmzo  (04.07.15 10:46:20) 
Mimarlık deyince öyle tasarım yapacağım sanma, ilkokul terk müteahhitler sana uyduruk kaydırık planlarını çizdirecek.
Tüm ülke inşaatçı kaynıyor. iş bulursun ancak ruhsal olarak tatmin olman olası değil.

  • kalemdefter  (04.07.15 11:29:48) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.