[]

Duyuru - Anadolu Yakası Whatsapp grubu

Dün bir duyuruda bahsi geçmişti, sonra bir sonuca varamadık. İlçe bazında/bölgesel whatsapp grupları bazı durumlarda faydalı olabilir. Faydalı olmasa da eğlenceli olacaktır:p İstanbul/Anadolu Yakası için whatsapp grubunu açtım, katılmak isteyenler mesaj atabilir :)




 
duyuru zaten uzun süredir sevgili bulma sitesi işlevi görüyor, ona alıştık artık ama resmen olaya yeni bir boyut kazandırdın ha tebrikler:D


  • ack3000  (03.07.15 09:05:07) 
Açıkçası benim aklıma arada duyuruda gördüğüm kayıp ilanları, ev/kalacak yer arayanlar geldiği için faydalı olur diye düşünmüştüm. Ya da toplumsal bir olay/afet gibi anlarda daha hızlı haberleşebilmek için. Ama sevgili bulmak için kullanan olacaksa o da olur:)


  • ventruefox  (03.07.15 09:41:44) 
ne kadar çok kız varmış bu grupta gerçekten şaşırdım.


  • 2006  (03.07.15 11:02:59) 
onun filtresini acıbadem den ziyade anadolu yakası yapalım bence


  • kahramanikarus  (03.07.15 11:04:55 ~ 11:05:05) 
Tamamdır, Anadolu yakası olarak değiştirelim.


  • ventruefox  (03.07.15 11:08:42) 
nasıl giriliyo buna


  • iyidereikizdereispiryolununovitdagimevki  (03.07.15 11:18:36) 
Telefon numaranızı mesaj olarak bana atabilirsiniz


  • ventruefox  (03.07.15 11:42:37 ~ 11:46:32) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.