[]

fm 2015 transfer

transfer yapamıyorum bu oyunda kime teklif götürsem takım 20-30 milyondan açıyor kapıyı. bu 300 bin euroluk adam için de öyle 3 milyonluk için de. nerde hata yapıyorum anlamadım.

bir de bu genç yetenekleri nasıl geliştireyim özel program falan mı uygulayayım?


 
gelecekte yıldızı parlayacak (büyük takımlar seviyesinde) gençler almaya çalışıyosundur. biraz daha düşük kaliteli adamlara yönel.
futbolcu menajerinin ücretini biraz arttırıp pazarlık etmeyi deneyebilirsin.
bulunduğun takımın seviyesi ya da oyuncunun bulunduğu takımın futbolcuyu göndermeme isteği de olabilir. o yüzden bu fiyatı sunuyolar.
ilk senense ve ortalama bir takımdaysan kiralık alabilirsin.
  • durbikonusucaz  (03.07.15 02:26:33) 
satılık listesindeki oyuncularla şansını deneyebilirsin eğer satılık olmayan bir oyuncuda şansını denersen adam tabii ki de sözleşmeli ve iyi oyuncusu satmak istemez, satacaksa da dayar parayı...

ben gençler için özel program uygulamıyorum genelde ama antrenörlerimi kesinlikle kendim seçiyorum....gençlerle çalışması yüksek, geleceği olan oyuncudan anlayan adamları ekibimde bulunduruyorum...
  • gkhT  (03.07.15 02:28:32) 
nakit verdiğin parayı 1-1.5 milyon euro seviyesinde tut
aylık taksitleri 48 ay a çıkartıp oradan esas ödemeyi gerçekleştir ve forma giyeceği maç bonuslarını ekle.

  • Sskywalkeremre  (03.07.15 04:34:22) 
avrupada genç yetenek avına çıkıyorsan muhtemelen o fiyattan açarlar zaten kapıyı. o fiyat satmak istemiyorum siktir git parasıdır. arjantin-brezilya bölgesinde daha makul fiyatlar.ha bir de minimum serbest kalma bedeli oluyor bazı sözleşmelerde. onları kapatabilirsin. wonderkidleri başka türlü normal bir takıma almak mümkün değil zaten.


  • syozkn  (03.07.15 12:37:10) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.