[]

Samsung Galaxy S3 - Root Atmak

Merhabalar arkadaşlar, elimde 1 adet s3 model bir cihaz bulunmakta. bunun android sürümünü 5.0.2'ye yükseltmek istiyorum.

bu linkte www.akasyam.com anlatılmış ancak, bu işlem root işlemini de mi içeriyor, yoksa root yaptıktan sonra mı yapmam lazım onu anlayamadım.

ayrıca, androidi yükseltmek cihazda sıkıntı yapar mı?

not: cihaz zaten garanti kapsamında değil.

edit: www.androidpit.com.tr

şu linkte güzel anlatılmış ama "imei problemi" gibi bir şey söylenmiş yorumlarda. bilen bir arkadaş açıklarsa iyi olacak, çünkü editteki linki uygulamayı düşünüyorum.

 
Yükseltme. S3 telefonlarda lollipop işkence. 3g sorunu ve batarya dolmaması gibi şikayetler çok. Az daha bekle, 6 çıksın.


  • cetoxim  (02.07.15 23:38:01) 
şimdilik bir resetleme yapmakla yetineyim o zaman?

zaten bu yükseltme olayını da, cihaz çok yavaşladı bir reset atayım bakayım dedikten sonra merak edip araştırmıştım. kendi sürümüyle devam edeyim en iyisi.
  • dead and broken  (02.07.15 23:42:27) 
lollipop değil de kitkat'ın son sürümünü yükleyin, örneğin şuradaki 8312 kodlu sürümü: www.slimroms.net

edit'teki metodu kullanıp, alternatif linktekiler yerine yukarıdaki linki kullanırsınız, gapps olarak da bunu kullanın: slimroms.net
  • fusion2dx  (03.07.15 00:31:19) 
Cm11 en güzeli. En iyi özellikler onda.


  • cetoxim  (03.07.15 00:42:22) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.