[]

boğaziçi üni yakını kalacak otel tavsiyesi

iş için boğaziçi üniversitesine gelicem. 2 gecelik kalmak için otel lazım. geçen gelişimde mecidiyeköy divan otelde kaldım pek beğenmedim. var mıdır tavsiye edeceğiniz bir yer? günlük 200 lirayı geçmezse iyi olur.




 
bildiğimiz divan otelini mi beğenmediniz?

o zaman sizi çırağan oteline alalım, ya da swiss otel. bunlar yakın sayılır.
  • mea maxima culpa  (02.07.15 23:38:15) 
@mea,

divan istanbul city otel tam adı. divan'ın bir şubesi işte.
  • mr.goodcat  (02.07.15 23:54:42) 
etiler turizm otelcilik uygulama oteli.


  • lily briscoe  (03.07.15 00:01:30) 
leventte turizm otelcilik meslek yuksek okulunun yeri var. orada uygun fiyata kalabilirsin.


  • crucio  (03.07.15 00:13:58) 
arkadaş Divan'ı beğenmemiş (şubesi de olsa divan)

otelcilik okulunun otelini hiç beğenmez.
  • mea maxima culpa  (03.07.15 00:16:44) 
@mea

odaya ilk gittiğimde odada içecek su yoktu. giyilecek terlik yoktu. bunları ayrı ayrı istedim telefonla. banyodaki musluktan soğuk su akmıyordu iki yanı da sıcak akıyordu. duvar delinmişti. odadaki internetin günlük ücreti 12 euroydu. sen olsan beğenir miydin?
  • mr.goodcat  (03.07.15 07:08:55) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.