[]

3 ayaklı dünya tatlısı yavru kediye ev aranıyor (YUVA BULUNDU)

5 gün önce şirinevler'de sağ ön patisi kırık şekilde buldum kediciği. veteriner ayağında 3 yerden kırık olduğunu söyledi, hissiyatı olmadığı için ameliyat oldu ve tek bacağı alındı maalesef.

daha çok küçük (2-3 aylık) ürkek bir dişi kedi. çok da güzel ama elimde sadece ameliyat sonrası fotoğrafı olduğu için koymak istemedim.

yuva bulamazsam bu kediciğin sokakta yaşama şansı çok düşük. lütfen ev bulmama yardım edin.

edit: ilgilenen arkadaşlara teşekkür ederim. tabii ki kendim alma ihtimalini ilk olarak düşündüm ancak evimde 2 tane kedi olduğu için pek mümkün değil. fotoğrafı da ekledim narkoz etkisinde olduğu için yatıyor. normalde çok güzel ve hareketli bi kız. hala bir yerimiz yok :(

edit2: arkadaşlar yavrumuza ev bulduk. yardımcı olan herkese çok teşekkürler.

 
hocam bence yine de fotograf koymalısın. bir de bu iş için açılmış siteler, facebook grupları vs. var. mutlaka oralarda da paylaş. yazık sokakta kalmasın hayvan. bu arada sen neden bakamıyorsun?


  • evetkafamguzelsorunmuvar  (03.07.15 04:54:59) 
evet engelli hayvanlara özel vakıf da var sanırım. bi araştırın. inşallah yuva bulur kuzum ya :(


  • whatyougetiswhatyoudid  (03.07.15 11:44:55) 
foto şart.


  • rtax  (03.07.15 16:11:36) 
katılıyorum. fotoğraf koyunuz ve siz de sahiplenme imkanlarınızı değerlendiriniz.


  • sibertenik  (03.07.15 16:14:48) 
bu haldeki hayvanı sakın sokağa salmayın. ben tekirdağ dayım oraya gelme şansım yok. valla alırdım.


  • rtax  (03.07.15 21:42:25) 
Şuralarda da şansınızı dener misiniz:

Bu hesap çok yoğun şekilde paylaşıyor ünlüler filan da RT yapıyorlar ilanları, buradan yuva bulma şansı yüksek oldukça: twitter.com

Bir de ilanların gayet ciddiye alındığı ve takip edildiği HaySev sayfası var: www.facebook.com

Buralara ilan bırakınca link'i burada paylaşırsanız ben de kendi hesaplarımda duyururum, başkaları da paylaşır.
  • whimsical  (03.07.15 21:49:01) 
çalışma saatlerim ters olduğundan ve iş sırasında telefon kullanamadığım için geç görüyorum yazdıklarınızı ama mutlaka kontrol ediyorum. cevapladım mesajınızı.


  • yildizli pekiyi  (05.07.15 15:33:33) 
haber var mı, yuva buldunuz mu


  • whatyougetiswhatyoudid  (07.07.15 15:46:48) 
nedir durum?


  • rtax  (07.07.15 20:04:12) 
merhabalar, yavrunun durumu iyi gidiyor 4-5 gün daha veterinerde kaldıktan sonra iyi olmasını bekliyorlar. ilgilenen bir aile var yalnız halen kesinleşmediği için aramaya devam ediyorum. buradan da sahiplenmek isteyen oldu haber bekliyorlar, ilgilenen herkese çok teşekkür ederim.

hafta sonuna kadar ev durumunun belli olmasını bekliyoruz. kesinleştiğinde başlığın diğer önemli duyuruların önüne geçmemesi için güncelleme yapıcam.

yalnız halen 100% bulundu diyemediğim için lütfen ilgilenenler benimle iletişime geçmeye devam etsinler. duyarlı herkese teşekkür ederim.
  • yildizli pekiyi  (08.07.15 09:38:32 ~ 09:39:42) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.