[]

Kedi hapşırması

Merhaba,

6 gündür bi kedi sahibiyim. Kedim bi aylık filan. Birkaç gündür ateşi vardı ve hapşırıyordu. Bugün veterinere götürdüm. Aşı yaptı. 3gün yapacaz bunu, dedi. Bugün sürekli hapşırır oldu. Keyfi de yerinde gayet. Kediyi bozdum mu kırdım mı naptım?


 
Bir sey olmaz kediye, 9 cani var neticede. Sogukta birakmayin, oksamamazlik etmeyin, ac kalmasin, bir de onune eglencelik kagit burusturup atin dunyada ondan mutlusu olmaz.


  • crown  (02.07.15 21:10:01) 
Cemallllllec kanka ne iyi etmişsin ya :) hapşırır onlar ya bi şey olmaz merak etme
Hafta sonu bi daha bi gösterirsin veterinere

  • whatyougetiswhatyoudid  (02.07.15 21:30:16) 
Sizinle alakalı değil... Yavrunun bir aylık olması ki en az bir buçuk ay anne sütü almalıydı, başlıca bir sebep. Bu kadar küçük bir yavrunun Bağışıklık sistemi düşük olur. Yapılacak iğneler de muhtemelen zylexis. Bağışıklığı uyarmak için yapılır. Ya tamamen düzelir ya da imuneks şurupla, roferonla devam ederler diye tahmin ediyorum. Belki çok küçük dozda antibiyotik de başlarlar ama umarım gerek kalmadan atlatır yavru. Bu süreçte sizin yapmanız gereken şey hekiminizin tavsiyelerine harfiyen uymak, yavruyla ilgilenmek ve mutlaka ama mutlaka yemek yemesini dikkatli şekilde gözlemlemek. Yemediğini fark ettiğiniz günün sonunda hekiminize bildirmeniz gerekir. Güzel haberler bekliyoruz :)


  • ben butun cbnce dizilerini izliyorum  (02.07.15 21:54:51) 
KeDicik yiyo ya. Maşallahi var. Ek bi soru sorayim arada cok fazla tirmaliyo ve isiriyo. Her yerim tirmik izi. Sut disi isirsin dedim ama gittikçe fena isiriyo.

@what, nerdesin la özledim seni
  • cemallamec  (02.07.15 22:06:21) 
yavruyken ısırma ve tırmalama durumları oluyor, büyüdükçe azalacak ama o zamana kadar biraz delirtebilir. sakin ol, enerjisini oyuna yönlendirmeye çalış.


  • tiny penny  (03.07.15 09:06:05) 
kedi nasıl oldu kanka


  • whatyougetiswhatyoudid  (03.07.15 18:01:38) 
bugün yine veterinere götürdük. 2. kısım aşısını oldu. yarın son kısım ama bugün hapşırma daha azaldı. ateşi genellikle geceleri çıkıyor.


  • cemallamec  (03.07.15 21:00:39) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.