[]

Erkek olsam

Insanlarin egosuna katlanamiyorum. Kendilerini begenmelerine, baskalarini asagilamalarina dayanamiyorum. Erkek olsaydim her gun birini tokatlardim ve ardindan deli gibi dayak yerdim. Ustelik dayaga falan da karsi biriyimdir.
Su egoist insanlara karsi nasil daha sabirli olabilirim? Bi cozumu olan varsa soylesin lutfen yoksa kiz oldugumu dusunmeden saldiracagim birine.



 
ignore, gördüğün anda kafanı başka yere çevir, uğraşma, düşünme, odağını değiştir


  • neseranni  (02.07.15 18:28:26) 
o insanların varlığına sabır göstermek biraz garip olur, göstermek zorunda da değilsin. kendi içindeki dinamiklerinle görmemeye çalış. hayatta hep bir akışın olsun, onunla devam et derim.


  • arcmanyan  (02.07.15 18:37:42) 
Imkansiz iste. Yok yapamiyorum elimde degil. Bide birine sinirlenirsem normalde sinirlenmeyecegim hareketlerine de sinirlenmeye basliyorum.


  • seyahat defterim  (02.07.15 18:37:50) 
yapamıyorsan sen de egoistsin, bir de bu açıdan düşünmeni tavsiye ederim :{ dünyayı kendi istediğin şekilde görmek isteyip de farklı görünce bunu kabul edemiyorsun demek ki.


  • neseranni  (02.07.15 18:41:20) 
Ben sadece beni asagilamalarindan bahsetmiyorum ama. Parasi olan birinin parasi olmayani asagilamasindan bahsediyorum. Hayvanlari sevmeyen birinin arkadasiyla konusurken arkadasini asagilamak icin "kopek gibi" tabirini kullanmasindan bahsediyorum. Kimsenin benim gibi olmasini da beklemiyorum tabii ki. Sadece sinirlenmemeyi nasil basaririm diye soruyorum. Bu insanlari nasil duzeltirim deseydim evet haklisin, kendim gibi olmalarini istedigim icin egoist olurdum.


  • seyahat defterim  (02.07.15 18:43:28) 
Sinirlenmemeyi başarmanız zor çünkü bu tavırlara siniriniz karakterinizden ileri geliyor.
Ama sinirinizle baş etmeyi deneyebilirsiniz: egolu insanlardan uzak durur kendi çevrenize almazsınız; ortamda biri başkasına aşağıladığında laf sokup karşı tarafın havasını indirerek rahatlayabilirsiniz; baktınız olmuyor çok sinirleniyorsunuz ortamı terk edebilirsiniz; ortamı terk etme seçeneğiniz de yoksa kendi kendinize içinizden ''aman karışma, sanki tartışsam anlayacak mı, boş ver, sakin ol.'' diye telkinde bulunabilirsiniz.

  • o my god they killed kenny  (02.07.15 19:32:08) 
erkek olarak birine saldırmakla kız olarak saldırmak arasında pratikte fark yok. saldır.


  • 2006  (02.07.15 19:32:53) 
Bir kere dayak yersen fikirlerin değişir.


  • arnold schwarzeneger  (03.07.15 08:49:58) 
Dayak yemeyle fikir degisseydi erkekler sessiz kalir otururdu yerinde bence.d
aslinda degisiyor olsaydi dayak yemeyi isterdim. Dayagi yiyim de sakin biri olayim.

  • seyahat defterim  (03.07.15 12:00:52) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.