[]

öyle bir durum ki, arada olan bana oldu :(

Evet burnumu sokmamam gerekirdi ama olan oldu.

Kuzenimle çok samimi bir arkadaşımın erkek kardeşini tanıştırdım. İkisi de yalnızdı. Hayatlarında uzun zamandır kimse yoktu, ben de neden olmasın bunları tanıştırayım dedim.(Bana nooluyosa)

Kuzenim kadın kişisi, arkadaşımın kardeşi er kişisi oluyor.

Neyse efendim ekim ayında bunlar tanıştı ve birkaç hafta önce bunlar sözlendi buraya kadar herşey normal.

Amma velakin arkadaşımın içine cadı kaçtı. İlk başta aa ne kadar hoş çok yakıştılar, çok mutlular iyi ki tanıştırdın diyen kız, bunlar evlenmeye karar verince çıldırdı.

Telefon etti sözden önce bana, kuzenimin ne şişkoluğunu ne varoşluğunu bıraktı. Efandim kız, bunun kardeşine emir veriyormuş, sürekli geziyorlarmış, balayında kardeşi Fransa'ya gitmek istemiş ama kız İspanya istedi diye İspanya'ya gideceklermiş, neden İspanya'ya gidiliyormuş?

Kuzenim kardeşişinin evine yerleşmişmiş, çok varoşmuş ortalığı plastikle doldurmuşmuş. Kuzenim çocuk istiyormuş, neden istiyormuş?

Ayrıca bana da kızgınmış, onun bu konudaki duygularını sormamışım.

dinledim, onlar yetişkin insanlar, kimseye hakaret etme lüksün yok arkadaşlığımızı gözden geçirelim deyip kapattım.


20 yıllık arkadaşım, beraber tatiller yaptık, çok güzel günlerimiz oldu. Arkadaşımı kaybetemek istemiyorum, diğer tarafta bana ameliyatımda kanını vren kuzenim. off ki off.

Şimdi suç bende evet, çöpçatanlığa kalkmamalıydım ama ne yapılabilir bu hatun nasıl yatıştırılır? Köpürmüş durumda.

 
Arkadaşın kafayı sıyırmış . Karışmaması gerektiğini tekrar tekrar söyle , gerçekten saçmalıyor. Bekar galiba kendisi , kıskançlık var bariz


  • lilidance  (02.07.15 15:15:56) 
annnam görümce tribi. sakinleşmez o kaç, saklan gözükme bir süre gözüne.
kardeşini kıskanıyordur.

  • kuzey li  (02.07.15 15:20:30) 
arkadaşın manyakmış. bence kıskançlık var. diyelim ki kuzenin kıza ters gitti. yine de senin ne suçun var. sonuzta o olmasa başka biri olacaktı. ha senin kuzen de cadoloz bişeyse yazık adamın başını yakmışın:))))


  • ergenpezeveng  (02.07.15 15:57:21) 
yook kızcağız öyle iyi ki çocuk bir ay sonra bana teşekkür etti, aynen şöyle dedi, yaa ben hayatımda böyle bir hatun tanımadım, ne kadar komplekssiz, kısmanmıyor etmiyor, melek gibi dedi :) Aynen böyle.

Sadece evde iş bölümü yapaılırken yardım etmesini istiyormuş o da ediyormuş.

Bu arada varoş dediği kız, scuba diving, snowboard, tandem yapıyor. Oturup yerli dizi izleyip çekirdek çitlemiyor.

Kendi kazanıp, kendi parasıyla evini almış bir kız.


Offf arada kaldım yaa :(
  • old possum  (02.07.15 16:03:56) 
Bence kendini suçlu hissetmen gereken bir durum yok ortada. İki insan mutlu olmuş, ne güzel.

Arkadaşın kardeşini ağır kıskanmış anlaşılan. Görümce tribi bazılarında oluyor, korkarım arkadaşınızdan çekeceğiniz var :) Biraz sakinleştiğinde olağan şekilde görüşün ve bu meseleyi iyice bir konuşun. İlişkiyi yaşayan onlar, ona noluyo?
  • dessy  (02.07.15 16:19:32) 
ooovv edepsize gel. ona neymiş ispanyaymış fransaymış kendisi mi gidecekmiş? ben burda tercihlik bir durum göremiyorum açıkçası, arkadaşınız hakaret edip kapatmış telefonu. kendi evlenmediği için de olabilir kardeşini kıskandığı için de olabilir, tamamen kıskançlık konuşmuş yani kendisi değil.
kusura bakmasın da iki insan evlenirken o ikisinin duyguları önemli olan. he biraz da annelerin babaların diyeyim de görümceye noluyo?
hiç de suç sizde falan değil, ne güzel yuva kurmalarına vesile olmuşsunuz. suç görümcede.
  • physcos physcos  (02.07.15 16:19:35) 
hımm anladım. o zaman başka kuzenin var mı? :))))


  • ergenpezeveng  (02.07.15 16:23:21) 
Evet kendisi bekar, evlenmek istemiyor ve çocukları sevmiyor. Evliliği korkunç buluyor.

Ama kendi doğrularını kardeşine dayatmak istiyor, sorun bu. E adam evlenmek istiyor sonuçta. Kimse kafasına silah dayamadı ki.
  • old possum  (02.07.15 16:24:50) 
araya kıskanclık girmiş. arkadasınızla aranızı bozmayın sonucta diğerleri iki yetişkinler, kızla sorunu varsa arkadasının gitsin kardeşiyle konuşsun sizle değil. siz bir şey yapamazsınız bu durumda.


  • 65 derece  (02.07.15 16:28:52) 
gönlüne göre bir aday çıksın, tez zamanda evlenmezse benim de adım fiskos değil.


  • physcos physcos  (02.07.15 16:29:58) 
iki kişi bir arada mutluysa, diğerleri sonsuza kadar çenelerini kapamalı.


  • harvey  (02.07.15 16:38:54) 
sen sadece tanıştırmışsın, kimseyi zorlamamışsın ki. asıl varoş ve manyak arkadaşın bence. o ne biçim laflar ve tavır öyle?

kardeşini kıskanmış belli ki. ben olsam bir süre mesafeli olurdum.
  • april12th  (03.07.15 02:11:02) 
Senin ne suçun var yahu? Tanıştırmışsın sonrası onların elinde. Bence hiçbir şey yapma.


  • twelfth  (03.07.15 09:12:19) 
1- bu kız senden hoşlanıyor, sen başkalarının arasını yapıp hala ona doğru bir hamle yapmadığın için çıldırıyor.
2- Kardeşi kendisinden önce evlendiği kıskanıyor.
3- Senin bilmediğin gerginlikler yaşandı, belki sadece ikisi arasında, ondan dolayı olabilir.

bunlardan herhangi biri veya hepsi birden olabilir.
  • r_u_h  (03.07.15 16:57:00) 
"20 yıllık arkadaşım, beraber tatiller yaptık, çok güzel günlerimiz oldu. Arkadaşımı kaybetemek istemiyorum" demissiniz ama o arkadasiniz pek boyle derdi yok gorunuse gore. Siz bilirsiniz ama sizi gozden cikarani siz de gozden cikarin derim.

Arkadasiniz sacmalamis ve kabalik etmis. Ayrica kuzeninizle bereber olan bu arkadasinizin kardesi degil mi, ona ne oluyor? Hadi o kendi kendine dert yapiyor da burada sizin sucunuz ne?

Arkadasligi gozden gecirmek konusunda iyi dusunmussunuz bence. Cok buyuk terbiyesizlik. Arkadasiniz normal biri degil muhtemelen, ne olursa olsun akli basinda bir insandan beklenecek bir davranis degil. Arkadasinizi coktan kaybetmissiniz zaten, gecmis olsun.
  • stavro  (03.07.15 17:26:00) 
arkadaşa gelmişler biraz...


  • e haliyle  (03.07.15 18:13:50) 
1. bir daha çöpçatanlık yapma -ben bir kere yaptım, aslında iyi de oldu evlendiler falan da, ikisi de işleri bitince benle görüşmeyi kesti, ahahahha XD yani arkadaşlığımızı kestiler nedense. neyse, işin daha kötü yanı, bu çiftimiz tüm arkadaş grubumuzu bozdu, çünkü kız tarafı sosyal ortamı domine etmek isteyen bir ruh hastası, erkek de komplekslerle dolu bir başka ruh hastası. belki de o yüzden bu kadar iyi bir çiftlerdir, ahahahahha XD natural born psychopats neyse yani kimseyi tanıştırma, herşey doğalında gitsin derim ben -hala kendimi dinlemeyip tanıştırdığım insanlar oluyor tabi, bende suç aslında :D -

2. arkadaşın kafayı kırmış, o kadar yakınsanız "sana ne giren çıkan var yarr...m" demen gerekirdi -ben olsam öyle derdim, diyorum, dedim, diyeceğim :D - ciddi ciddi al karşına konuş çok kaybetmek istemiyorsan, ama böyle manyaklara daha önce şahit oldum, kuzeninle sevgilisinin arasını bozabilir. ciddiyim. sen arkadaşını karşına al, bize anlattığın gibi kuzeninden bahset. ayrıca plastik nasıl varoş oluyor ya, benim bildiğim polimer o? :D bir de şey dicem, eğer böyle ara bozacak kadar manyak olmadığına kanaat getirirsen ya da bu genel bir manyaklık ise -yani her zaman yaptığı bir şeyse, belki de sen bilmiyorsun bu durumunu, 20 yıllık diye her şeyini biliyor olamazsın, dimi?- neyse, genel bir manyaklık ise, zaten kimse sallamaz, sen de sallama, he he, de geç. eğer bir noktada mantıklı konuşabileceğin bir insansa, bu halinin nedenini anlamaya çalış tabi. hatta çok üstelerse, dalga geçer bir tavırlar "yoksa sen kıskanıyor musun?" diye sor, "hayır canım olur mu öyle şey vıdı vıdı bik bik" diye öterse, tabi ki de kıskanıyordur. eğer öyle bir durum varsa da, hmm peki öyle olsun gibisinden yemediğini belirt, eğer biraz aklı başındaysa bir daha bunu yapmaz, çünkü gidip bu konuyu başkaları ile konuşabileceğini düşünebilir. hatta öyle bir blöf de yap, "ben bir de bu durumu kuzenimle konuşayımmmm.." gibisinden konuşursan, mal gibi kalabilir ahahahhaha arkadaşını tanımıyorum ama, öyle random bir kız düşündüm şimdi ahahha çok komik olur surat ifadesi falan. ben de az kötü değilim ha! :D neyse bugün de gıybetimizi yaptık çok şükür :D

kolay gelsin, çok da üstüne düşünme bence, arkadaşın yaşlıysa da kıskançlık moduna girmiş olabilir -hayır illa yaşı büyük diye girmesine gerek yok da, bazı kadınlar toplum etkisiyle böyle moda girebiliyorlar evde kalıyorum diye. ya da cidden görümce mode: activated da olabilir, bilemedim. bana saçma geliyor da o tip şeyler bir erkek kardeş sahibi olaraktan. :D

ayrıca suç bende diyip işin içinden sıyrılamazsın :D sanki sen kendi kendine arkadaşının haberi olmadan tanıştırdın? burada bir suç varsa en az yarısı onun, diyim de.

edit: hiç düzelmezse hiç dayak yememiş demektir, ben gelir döverim bizzat. zaten ne zamandır elim kaşınıyor :D
  • pasp  (03.07.15 18:38:11 ~ 18:39:39) 
Bu gün de aradı, kız büyü yaptı kardeşime diyo!

o o

Ben materyalist düşünde bir kadınım,burçlarla ilgilenmem, kahve falı bile baktırmam. Gereksiz gelir bana. Şimdi bu bana böyle deyince mavi ekran verdim. Ne diyeceğimi şaşırdım.

Arkadaşım inançlı biri, meditasyonla atstroliji ile ilgilidir ama işi bu boyuta getirdiğini bilmiyordum. Yani büyüye inanmak kadar.

Kuzenimin büyü filan yaptırmadığına eminim.
şaka gibi ya :)
.
  • old possum  (03.07.15 18:54:51 ~ 19:03:00) 
Yok artık dedim.

Kardeşini aradım, ablam benim hayatıma giren hiç bir kızı onaylamadı ki. O yüzden artık onun kaygılarını önemsemiyorum biz mutluyuz, iyi ki tanıştırdın hayatımın kadınını buldum dedi.

Noktayı damat adayı koydu. Aşk zaten bir büyüdür değil mi...
  • old possum  (03.07.15 19:02:22 ~ 19:03:48) 
aöshdşlasfdşlkajaşf ne manyaklar var ya.. sen onla arkadaşlığını tamamen kesme de -sonuçta tr aile ilişkilerinin sulu duygusallığından bahsediyoruz- olabildiğince azalt, tabi dediğim gibi önce bir konuş da. belki normale döner bilemedim şimdi..


  • pasp  (03.07.15 20:03:57) 
Arkadasiniz doktora gorunmeli gercekten.


  • stavro  (04.07.15 19:10:32) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.