[]

Hacettepe Yurtları hakkında bilgi

Bi akrabamız bana sordu ama konu hakkında bilgim olmadığından ben de size soruyorum.

Eleman ilk 100e girmiş, Hacettepe İngilizce Tıp yazacakmış. Hacettepenin bi yurdu ilk 100e girenlere ücretsizmiş ama odalar iki kişilikmiş.

Bir de Konut 1 ve Konut 2 diye yurtlar varmış, tek kişilikmiş ama bunların aylık 600-800 gibi ücretleri varmış. Ücret bu kadarsa aile için çok sorun olmaz gibi. ama ekstraları var mıdır ki?

İlk yıl hazırlık okuyacak malum, sonra Tıp fakültesine gidip gelmeye başlayacak.

hangisinde kalması daha mantıklı, ulaşım, rahatlık, konfor, temizlik, yemeklerin güzelliği (yemekler aynı yemekhaneden geliyormuş sanırım), giriş çıkış saatlerinin rahatlığı vs vs vs.

 
kız arkadaşım yeni mezun oldu. ilk yılında sanırım oradaki yurtta kaldı. hamamönünde oluyor o yurt eğer aynı yerden bahsediyorsak. son bi kaç yıldır etrafına baya düzenleme yaptılar. sosyal yaşamı gayet güzel bi hal aldı. diğer sorularla alakalı detaylı bilgi illa ki bilen arkadaşlar vardır. eğer cevap bulamazsan mesaj at bana ben detaylı sorar dönerim olmazsa.


  • baharat  (02.07.15 10:32:39) 
bu arada ilk yıl hazırlıkta farklı bi yerde okuyolar galiba. mantıklı olmayabilir ilk yıl için kalması. dur bakim gelen cevaplara göre detaylı bilgi alırız.


  • baharat  (02.07.15 10:33:35) 
Hazırlık, beytepe kampüsünde, bahsedilen ücretsiz yurtlar eğer hacettepenin beytepede de olan yurtları ise, ilk sene beytepedeki yurtta kalıp bölüme başladığında hamamönündekilere geçebilir, böyle yapanlar var,
Konut 1-2 leri duymadım hiç ancak, ekstrası olduğunu sanmıyorum,
Beytepedeki öğrenci evleri ile aynı mantıkta ise yalnızca girerken bir seferliğine binikiyüz lira gibi bir para alınıyordu,
Onun dışında ekstra bir şey ödemez,

Diğer konularda bilgi verebilirim ancak beytepe kampüsünde olanları biliyorum, belki sıhhıyede farklıdır,
Giriş çıkış olsun, odaların durumu olsun, yine de merak ederseniz yazabilirim,
  • a perfect lie  (02.07.15 11:27:13) 
Konut bir konut iki denilen yerler, sihhiye kampusundeki konuk evleri. Oraya girmek için torpil ötesi torpil lazım.

Sihhiye yurtlarında giriş çıkış problemi yok. Konuk evlerinde ücretsiz kahvaltı var, saat ona kadar ve 24 saat çay kahve hakkin var. Akşam yemeği vs yok. Büyük odalar 800 lira, tuvalet ve banyo kişiye ait. Konuk evi bir ise küçük odalar, çok çok küçük. Onlar da 600 tl olanlar.
  • yahveyire  (02.07.15 13:47:40) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.