[]

Hamamböceği Sorunu

mutfakta bitmek bilmeyen bir hamamböceği sorunu var. küçük büyük fark etmeden ortaya çıkıyorlar. bu hamamböceğini nasıl öldürürüz? ne kullanmalı?




 
Öldürmek çözüm değil. Eskiden benim de böyle bir sorunum vardı, karşılıklı oturduk konuştuk çözüm bulamayınca ben evden taşındım. En temiz çözüm bu. Hamamböceğiyle başedilmez.


  • angelus  (02.07.15 01:33:53) 
mutfağın çeşitli köşelerine detan böcek yemi + yürüdüğünü düşündüğünüz yerlere detan böcek spreyi

hırsımdan oturup ağlamıştım tertemiz mutfağımda niye böcek çıkıyor diye. bu işlemi uyguladım ve kurtuldum. ama etkisini görmeniz en az 4-5 gün alıyor.
  • littlejack  (02.07.15 01:35:58) 
hamamböceği candır gerisi patlıcandır..


  • anti silence  (02.07.15 02:14:16) 
böcek yemi. uygun yerlere yerleştir ve kısa zamanda böceksiz mutfağına kavuş.


  • cek  (02.07.15 02:56:36) 
nerden geldiklerini bulmak da lazım...


  • e haliyle  (02.07.15 03:17:49) 
ışıklık gibi bir yer varsa oraya sineklik takmanız ve evi 15 gün arayla ilaçlamk


  • fasulyek  (02.07.15 03:28:06) 
Neguvon denen haşere ilacini dene.
90 larin ortasinda çocukken,
evin mutfağında tam anlamıyla katliam yaptiğini gördüm. süpürgeyle topladilar bizimkiler. ölenleri sayamadık yani :)
(kullanim şekli önemli )
  • 1adam  (02.07.15 03:59:16) 
kapsamlı bir dert.
bizim evde çıktı eşim artık kafayı yiyecekti, ilaç milaç bir sikime yaramadı.
en sonunda terki diyar tettiler. meğersem karşı komşuya geçmişler, kadın bözcek de böcek diye ağlamaya başladı. sonra evini ilaçlattı. gavatlar ilaçı evden kaçıp bize geldiler geri. sonra baktım bir kısır döngüye girecez, yöneticvi ile konuşup bütün apartmanı ilaçlattık. o günden beri eser yok böcekten.

yalnız ilaçlamada ortak alanlar ve giderlerin de ilaçlanmasını isteyin ısrarla. o ibneler giderlerden filan çıkıyor çünkü. amk'ubn götten bacakları ya.
  • teritori  (02.07.15 08:29:13) 
aynen o hamamböceği yemleri işe yarıyor zaten. ben de yeni bir eve taşınmıştım, çok mutsuz olmuştum gördüğümde. 15-20 güne hiç kalmadılar.


  • prodeq  (02.07.15 10:38:24) 
bizin eski evde vardı taşındık yeni evde de çıktı. ama öldürdüm hepsini. böcek yemi iyi güzel. ama çözümü bayer k-othrine ile buldum. fısfıs sprey değil değil etrafa yayılmıyor. kokusuz. çok etkili.


  • mr fusion  (02.07.15 10:47:11) 
Yeri gelmişken söyleyeyim.
Ben hurmaları hamam böceğine benzetiyorum. Yine de yemekten vazgeçmiyorum, tadı çok güzel ellam.

  • six packsiz  (02.07.15 11:11:03) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.