[]

istiklal caddesinde kirtasiye neden yok? cok ilginc

Nerede vardir bu civarda kirtasiye... bir ankarali olarak soruyorum, tam tesekkulu muhtesem bir kirtasiye mesela... renkli a4 kagitlar bulunabilecek. Tek tek kagit satin alinabilecek...var midir? Veya bu cevrede kirtasiyeler nerede konuslanmistir?




 
mephistonun alt katında var o tip şeyler


  • herhangibiryazariste  (02.07.15 00:05:18) 
mephisto var, alt katı yeterince kırtasiye bence. tünel'e doğru giderken lebon pastanesinin alt tarafında da bi kırtasiye var. mis sokağın en sonunda da var şimdi hatırladım. var yani, hiç yok değil. :)


  • 10032007  (02.07.15 00:07:05) 
d&r var knk


  • yuzır  (02.07.15 00:08:06) 
eskiden tünel'de tam dediğiniz gibi şahane bir iki kırtasiye vardı. bunun dışında halen mevcut olan (bkz: panter kırtasiye) (lüks olanı demiyorum, onun yanındaki) ve bir de tabii ki (bkz: mektup kırtasiye)

www.mektupkirtasiye.com
  • microfiction  (02.07.15 00:11:10 ~ 00:11:32) 
gs'dan aşağı uzanan sokakta hemen atmlerin karşınıda, homer'in yanında var dediğin türde bi kırtasiye.


  • manuel mandalina  (02.07.15 00:11:47) 
mephisto, dr, panterstore (tam hatırlamıyorum ama bir tane daha vardı)

bu arada istiklalda kırtasiye pek elzem bir şey değil. neden bir girişimci istiklalde aşırı yüksek kira bedeli ödeyip kırtasiye açsın ki? insanların toplanıp kalem aldığı bir yer değil istiklal. 10 dk mesafede bir sürü uygun fiyatlı kırtasiye var.
  • ceycey e  (02.07.15 02:09:01) 
Istiklal derken tabii ki tum cevreyi kastettim. Kizilay gibi... kizilaydan bahsederken kocaman bir bolgeyi kastediyoruz ama her sey bulunabiliyor kirtasiyesinden tut... medikal dukkanlarina kadar... ankaranin merkezi... ihtiyacin olup olabilecek her seyi temin etmek mumkun. Istiklal ve cevresi de istanbulun merkezi sayilmiyor mu? Istiklal civarinda medikalci aramayi aklima hic getiremiyorum mesela? Sadece yeme icme ve giyim mekani gibi insan kendini cok yoklukta ve dimdizlak hissediyor orada. Pek bir sey yok acikcasi? Kirtasiyeleri orendik okis... tesekkurler herkese.


  • problematik  (02.07.15 18:15:29) 
ne demek istediğinizi anladım ama istanbulda o şekilde bir merkezileşme yok. zaten olması gereken de bu


istiklalde 50 mt dükkan kirası 5000 tl. dükkan sahibi aynı malı 120 liraya satar

az aşağıda şişhanede 2000 tl. dükkan sahibi aynı malı 100 liraya satar.

e medikal malzeme, kırtasiye alacaksan, bunun merkezi olması, manzara olamsı güzel ortam olmasının bir önemi yok.

İstiklale bakacak olursan hep yeme-içme-eğlence mekanları ki bunların yeri-manzarası ortamı çok önemlidir. bunların yanı sıra yeme içme dışında, parfümeri, bankamatik, tekstil mağazaları var ki bunlara geçerken uğrarsın bakarsın alırsın. hiç kimse geçerken medikalciye uğramaz :). yani müşteri kitlesi uygun değil.
  • ceycey e  (03.07.15 22:01:02) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.