[]

eylülde 5 günlüğüne neresi?

şengem vizemin son günlerini sömürmek için, kalan izin kırıntılarıma kurban bayramını ekleyerek eylül sonunda avrupa'da nereye gideyim?
kriter yok, atış serbest.



 
Berlin'e git.


  • federer  (01.07.15 22:33:14) 
bu ay sonu berlin ve hamburg'a gidicem. kimse demez diye belirtmemiştim :)


  • manuel mandalina  (01.07.15 22:36:50) 
prag.


  • herhangibiryazariste  (01.07.15 22:37:50) 
Poland


  • qcihanq  (01.07.15 22:39:30) 
biraz ekleme yapayım; yalnız polonya ve bulgaristan'a gittim şimdiye kadar.
seneye atina, roma ve stonehenge planlarım var ama bu yıl gidesim yok bunlara.
gezilecek yeri çok olan diğer bazı ülkeler için de 4-5 gün az gibi geldi bana.
  • manuel mandalina  (01.07.15 22:46:35 ~ 22:49:14) 
5 günde prag'ın altını üstüne getirmiş, karlovy vary'i gezmiş üstüne almanyaya geçip dresden'i de gezmiştik. bir düşün bence hepsi çok güzel şehirler ^^


  • herhangibiryazariste  (01.07.15 22:52:49) 
yunanistana git. biraz döviz bırakırsın faydan dokunur.

selanik kavala, kalambakadan atinaya kadar in. sonra ordan geri dönersin
  • zugas  (01.07.15 23:52:27) 
kaş'tan günübirlik meis'e gittim.


  • manuel mandalina  (08.05.16 00:58:43) 
fransa'ya git. gitmişken orada benim için frühling in paris dinle. tuna kıyısında donaukinder dinlemekle birlikte bir diğer sapık fantezimdir. ben yapamıyom sana ittireyim. PLZ.

paris'e git. çok ters kalıyo ama vaktin olursa nice'e falan git. gerçi şu an euro 2016 yüzünden hem ciddi terör korkusu mevcut hem de grevler nedeniyle sokakları bok götürüyo diyolar ama eylülde sakin olur herhalde.

fransa uzak dersen avusturya olur belki. italya'ya seneye gidicem demişsin, o yüzden önermedim. avusturya iyi. gerçi orda da bi bok yok bence çok abartıyolar. gerçi gitmişken macaristan'a, slovakya'ya falan da geçebilirsin. hah bu iyi fikir bence. 2 gün viyana, 2 gün budapeşte. son gün de sen karar ver. olmaz mı? bence çogzel. hem sonbaharda da güzel olurlar. hem tuna kıyısında da olabilirsin. güzeeel.
  • der meister  (10.06.16 11:27:12 ~ 11:28:59) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.