[]

5 eur uğruna Dalai Lama ile tanışma fırsatını kaçırdım

Teselliye ihtiyacım var. Havaalanında beklerken Dalai lama'nın yanından geçtim.Change office kapanmadan para bozdurayım diye gittim, 5 dk sonra döndüğümde çoktan içeri geçmişti arkasından bakakaldım. Çok mutsuzum teselli edecek bir şey söyleyin. Hiç olmayacak bir yerde hiç olmayacak bir zamanda karşılaştım, son okuduğum kitap Buda'nın Öğretisi'ydi. Öyle işte varsa bir teselliniz alırım.




 
Geçmiş olsun...


  • kakao  (01.07.15 21:44:23) 
glastonbury festte doğum gününü kutlamıştı sanırım londradasın? heathrow'da mı gördün? neyse çok dalaylama kendini, bu da ders olsun sana.


  • zebragibi  (01.07.15 21:51:26) 
ne güzel demiş sevgili lama: "When you lose, don’t lose the lesson." koyver gitsin napalım.


  • ufukcel  (01.07.15 21:55:49) 
dallamanın teki zaten boşver tanışıp napıcan :D (biri bu espriyi yapmalıydı)


  • rodriguez2  (01.07.15 21:58:36) 
O kim?

*bak, tanımayanlar var. Sen en azından tanıyorsun. Bunla avun.
  • Rumble in the Jungle  (01.07.15 23:14:28) 
kafanı duvarlara vur.

para için dalai lama ile sohbeti es geçmişsin ne tesellisi. adam belkide sonuncu ondan sonrası olmayacak.
  • zugas  (01.07.15 23:57:17) 
500bin kişi sırf adamı görebilmek içim çadırda çamurun içinde yaşıyor günlerce. Hatta 100e yakını ölüyor.
Meyse geçmiş olsun felsefesini anlamaya çalış yeter.

  • intihar etsem de kendime gelsem  (02.07.15 01:37:20) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.