[]

couchsurfing

Merhabalar,

avrupa ülkelerinde couchsurfing'ten kabul alabilmek için nasıl bir metin tercih ediyorsunuz?

Cinsiyet: Çift

 
kizsan kabul alma oranin %99,5

erkeksen, yakisikliysan %80, yoksa %1

ciftsen herhangi bir standart metin yeterli. kabul alip almamak metne degil, karsidaki insanin cs'e gonul verip, gercekten cs icin kullaniyor olmasina bagli.

*gunumuzde cs, cogunlukla seks ustune donmektedir*
  • no christ requires  (01.07.15 12:57:11) 
7 yıldır CS üyesiyim ve bence CS seks üzerine dönmüyor, kız ağırlamak isteyen erkekler evet var ama tüm siteyi bu nedenle boklamak hata olur.

Aramalarda önce 2 kişi kabul edenleri seçmeniz, tavsiyem çok kişi ağırlamamış, CS'de yeni kişilere eksik yollamanız. Ben herkese aynı mesajı yollamak yerine kişinin profilini inceliyorum, ortak noktalarımız varsa (müzik, gezilip görülen ya da gezilmek istenen yerler, İstanbul'u isteyen varsa kabul edilme şansınız artar) onlar üzerine yazıyorum, giderken de mutlaka buradan hediye götürüyorum. (lokum, nazar boncuğu vs.)

Tabii, önce burada birilerini ağırlayıp referans almanız da önemli. Kolay gelsin.
  • kaset  (01.07.15 13:05:46) 
Ben genelde kabul alıyorum. 3-5 tane request gönderiyorum gitmeyi planladığım yere, müsait misin filan normal soruyorum öyle, geri dönüyorlar ya da dönmüyorlar.

Cinsiyet : erkek
  • burka  (01.07.15 13:05:57) 
öncelikle, olumlu referansları fazla olan ve çeşitli badge sahibi olan kişileri tercih edin. sadece seks peşinde olmayıp, bu işi felsefesine uygun yapan insanlar da az değil.
metinde kendinizden bahsedin, uyumlu ve düzenli insanlar olduğunuzu, ev sahibinin kurallarına mutlaka uyacağınızı belirtin. kabul alırsanız giderken türkiye'den ufak tefek hediyeler götürün.

  • peggy  (01.07.15 13:07:07) 
kopipeyst request yollamayın kesinlikle. şehirlerdeki insanlar birbirlerini tanıyor bir şekilde. en azından türkiyede biz tanıyorduk. gerekirse aramızda paslaşıyorduk ben müsait değilim şununla konuştum müsait olduğunu söyledi bir de ona yazsana diye. hehe aynısını bana da yazmış geyiği de çok sık dönüyordu. niye kalmak istediğinizi niye o insanı seçtiğinizi falan yazın profilini okuduğunuz belli olsun. ben de şununla ilgileniyorum hatta sana şunu öğretebilirim falan dersiniz bir şekilde insanlar samimi mesajlara samimi dönüşler yapıyor.

45 kişi falan ağırladım ben türkiyede. ikinci defa gelip bende kalanlar hariç. genelde dikkat ettiğim şeyler bunlar oluyordu. cinsiyete kaç kişi olduklarına bakmıyordum. (yatak sayısından fazlalarsa uyarıyorsun tabi yerde yatarsınız ona göre diye)
  • argent dawn  (01.07.15 14:17:26) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.