[]

bir kurumda yatılı kalmak doğru mu?

Merhaba,

Bir devlet kurumunda taşeron işçi (hizmet alımı) olarak çalışan birisi, 9 saatlik çalışma şeklinde işe alınmışken (08:00-17:00), geceleri kurumun herhangi bir odasında, deposunda vb. yerlerde konaklayabilir mi?

Hayır ise bunu delillere dayandırıp engellemek için bir yol yöntem gösterebilir misiniz?

 
kardeşim gariban adamla neden uğraşıyon zaten adamın gidecek yeri olsa kalmaz öyle izbe yerde


  • eksimeksi  (01.07.15 12:32:14) 
gariban falan değil uyanığın teki yahu. bi de pkk'yı destekleyen bir tip. polislerimize şerefsiz falan diyor. ben onun oraya bomba koymayacağını nerden bileyim? benim canım tehlikede bu durumda.


  • safepassage  (01.07.15 14:34:17) 
adamı rahat bırak yatsın. istediği kadar uyanık olsun biri. kimse evi gidecek yeri olsa depoda yatmaz.

ayrıca zor durumdaki insanların ilk önce 'insan' olmaları yeterli olmalı. adam kemalist/ulusalcı/ülkücü olsaydı şikayet etmeyecek miydin?

kafanız neden böyle çalışıyor kuzum sizin?
  • hedef ben miyim tayfun  (01.07.15 15:59:31) 
1- ben şikayet etmeyeceğim, bana sorulduğu için buraya sormak istedim. (kimin kafasının nasıl çalıştığını bu maddeden anlayabilirsiniz)

2- zor durumda olan bir insan 3 sene bu şekilde kalmaz. Tamam istanbulda evler/kiralar pahalı anladık ama "insan" denen varlığa iyi niyet gösterdiğinde de bu kadar suistimal etmez. adamın neci olduğu umrumda değil, her şekilde şikayet edilmeli.
Öncelikle güvenlik unsuru açısından tehlikeli. O kurumdan her 2-3 ayda bir teknolojik parça çalınıyor.
Bu kadar ayrıntı vermeyince "kefeniz nödön beyle çölişiyör kujum" dersiniz anca.
  • safepassage  (02.07.15 11:37:59 ~ 13:42:07) 
Hiçbir şekilde kalmasına müsamaha gösterilemez. Gece başına birşey gelir, kontaktan yangın çıkar yanar, başı döner düşer kimse olmadığı için ölür. İş güvenliği gereği iş yaptığınız yerlerdeki güvenliği sağlamakla yükümlüdür iş yeri. Bu güvenliği sağlayacak tesisatı kurmak o kurumun sorumluluğunda. Normal mesai saatleri içinde bunun için gerekli güvenlik vs. sağlanır, ama mesai saati bittikten sonra bu kontroller hafifletilir. Dolayısıyla bu kişinin başına bir şey gelirse sorumlusu ilgili kurum/ şirket olur. Sırf bu yüzden bile o kişi tesisin içinde kalmamalı. Yoksa kurumun başı derde girer.


  • SiyamkedisiZorro  (02.07.15 11:49:24) 
birader..

''gariban falan değil uyanığın teki yahu. bi de pkk'yı destekleyen bir tip. polislerimize şerefsiz falan diyor. ben onun oraya bomba koymayacağını nerden bileyim? benim canım tehlikede bu durumda.''

bu senın mi düşüncen, 'bir arkadaşın' mı?

ayrıca güvenliğinize sokayım sanki nasadasınız lan.
  • hedef ben miyim tayfun  (02.07.15 15:32:58 ~ 15:47:48) 
senin vereceğin cevabı.. :) neyse


  • safepassage  (03.07.15 23:54:43) 
adam bunu 3 yıldır yapıyor, bariz göz yumuyorlardır. torpili vardır, ne yaparsanız yapın işe yaramaz.
ille de uğraşacağım erseniz yazın bir dilekçe.

  • kuzey li  (04.07.15 00:02:57) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.