[]

Skyler white

Toplanin bi sey diyecegim.

Arkadaslar sozlukte falan bu kadina fazla haksizlik edilmiyor mu?

-çok minik spoiler-
Yani kadin o kadar kocasinin yaninda oldu kendini hirpaladi. Bizim kel tam bir pice donustu egosu tavan yapti vs her seyi gizledi kadindan. Kadin bunun uzerine o aldatma olaylarina falan girdi.
-çok minik spoiler-

Yani bu kadin dizi tarihinin en orospu karakteri muamelesini haketmiyor bence ya. Ne bileyim abi house of cardsin clairei ne bileyim gotun cerseisi bile daha kaltak bence yani.

Cok haksizlik ediyorsunuz kadina. Bence kel bile daha orospuydu yani.

Bak sinirlendim yine.

Yavas vurun.

 
Dizi tarihinin en orospu karakteri değil belki ama bu onun öyle olduğu gerçeğini değiştirmiyor.

Gerçi Walter'ı da dizinin başından beri süper bir adam olarak görmek, çoluğu çocuğu için neler yaptı tarzında savunmak da saçma bence. Finalde de kendisi itiraf ediyor ki bence gerçek de böyle, bunları önce kendisi için yapıyor. Ömrü hayatı boyunca ezik bir insan olmanın patlamasıyla böyle bir hayat çok hoşuna gidiyor. Tabi çoluğu çocuğu için para kazanmak istiyor ve onları da çok düşünüyor.

Skyler sadece Ted ile yatmasından dolayı değil; tavırlarıyla, parayı görünce değişmesiyle, kısacası karakteriyle böyle görülüyor. Oyuncu da gayet iyi oynadı şimdi hakkını yemeyelim.
  • osurdum  (01.07.15 11:00:12) 
Katılıyorum cokponcik.

Skyler kendi halinde bir kadındı. Kocası değişince o da ister istemez / kaçınılmaz olarak bundan etkilenip değişti. Tabi Ted'e Marilyn Monroe edasıyla doğum günü şarkısı söylemesi filan tiksinti veriyor.
  • whimsical  (01.07.15 11:17:51 ~ 11:18:49) 
haksızlık edilmiyor ama ona tepki vermek popülarize oldu, bir nevi bokunu çıkardılar.


  • neseranni  (01.07.15 11:18:24) 
Biatch


  • asbe  (01.07.15 11:45:29) 
katılıyorum.
Kadın kocasının hastalığında ona sonuna kadar (yani adam sapıtana kadar) destek oldu.
Adam sapıttıktan sonra kadının da o durumda psikolojisinin normal kalması beklenemezdi. Kocası uyuşturucu üreticisi oldu, masum insanları öldürdü vs vs..
Ayrıca adam eve çuvalla para getirince bile o paralarla birşey yapmak istemedi. sadece sevgilisinin borcunu ödedi, ucu kendisine dokunacak diye (muhasebeci o olduğu için)
  • innerbliss  (01.07.15 11:47:28 ~ 11:51:33) 
orospu skyler


  • eksimeksi  (04.07.15 00:09:48) 
  • shotgunwoman  (04.07.15 00:12:00) 
-Spoiler-

Ailesi için para kazanmaya çalışan kanser kocasını aldatan kadın gözüyle bakıyorlar, ondan saldırılıyor. Ama başlarda Skyler bunu bilmiyordu sonuçta, tavırları gayet makuldu.
  • pike  (04.07.15 00:17:30) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.