[]

tek başına nasıl tatil yapılır

daha önce hiç yapmadığım olay. düşünüyorum, düşünüyorum kesin sıkılırım diyorum. çadır olur, otel tatil köyü vs olur, bi türlü olduramadım kafamda.

lokasyon belirlemedim. hiçbir şey belirleyemedim. bayramdan önce 3 ya da bayramdan sonra 3 günüm var. bi el atıverin gari :/

memleket de ordu. bayramda gidicem. gürcistan mı yapsam acaba?

 
bence çok süper olur. ben çok isterdim. hatta mümkünse internetten de uzak durun kafanızı dinleyin. sakin bir yere gidin. orada da arkadaş edinebilirsiniz. seveceğiniz tarzda kitaplar alın yanınıza. bulmaca alabilirsiniz seviyorsanız. müzik alın. güneş deniz takılın.

bence tatil köyü olmaz. otel olur pansiyon olur, çadırı bilemedim. çevrenizde plaj olsun, bir restoran yemek yiyip çay kahve içebileceğiniz bir yer olsun.
  • kaputt  (01.07.15 10:07:37) 
turlara katıl ben öyle yaparım. bazen güzel insalar dek gelir güzel sarar.


  • 2006  (01.07.15 10:13:06) 
kaputt +1

tatil köyü yerine motel, pansiyon tercih et bence de.
kitap ve bulmaca mutlaka al.
  • hatunun biri  (01.07.15 10:25:05) 
trenle Selanik ve Atina yap, Couchsurfing kullan.


  • kaset  (01.07.15 10:37:06) 
Tatil koyu olmaz demisler ama, 3 gun soyle yatip kafami dinlemek istiyorum dersen guneyde butcene uygun bir yer tercih edebilirsin. Cevredeki insanlarla da (cogu turist) daha rahat iletisim kurarsin bence.

Ben tek basima 4 gun bi yurtdisi tatili yapmistim sahaneydi. Kimseyi memnun etmek zorunda olmamak muthis.
  • kint  (02.07.15 01:11:39) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.