[]

kargo ile telefon göndermek

Merhaba,

Kardeşimin telefonunu tamir edildikten sonra istanbuldan antalyaya yollamam gerekecek. Kargo firmaları telefon vb elektronik cihazları daha özenli bir şekilde yerleştiriyor mu araçlara falan yoksa hunharca mi yine? Kargoyla telefon gönderilir mi kısacası? İnternetten sipariş edilen telefonlar da kargoyla geliyor biliyorum ama o özel bir durum olduğu için bunu örnek veremeyiz.

Daha önce kargoyla telefon göndermiş olan var mı aramızda? Ve son olarak hangi kargo şirketini onerirsiniz/onermezsiniz?

Teşekkürler.

 
Hunharca davranmaya devam ediyorlar ama iyi paketlenirse bir şey olmuyor. Çok gönderdim ve aldım sorun yaşamadım henüz.


  • soft  (01.07.15 09:34:20) 
telefonu güzelce paketlersen bir şey olmaz, nalburlarda baloncuklu poşetlerden alıp güzelce sarın sarmalayın veya kullanmadığınız tişörtleri falan yumak yumak yapıp kutunun içine yerleştirin bir şey olmaz. kargo firmalarına kesinlikle güven olmaz, paketlere yaptıkları muamele insanlık dışı.

avcılar'a yakınsan bende boş tablet kutusu var sert olanlardan, onu verebilirim.
  • tolga asp  (01.07.15 09:35:55) 
yok atıyolar. sen iyi paketlersen bişey olmaz.


  • parola58  (01.07.15 09:46:46) 
Tesekkur ederim. Hangi kargo firmasini onerirsiniz veya onermezsiniz peki?


  • mukrime  (01.07.15 09:48:46) 
ptt kargoyu kullan degerlı servısını degerını bıctırıp gonder cıhazın ayrı gıdıyor yanı dıger gonderılerle gıtmıyor ayrı torba ayrı bolum ayrıca bı sırrı var onun ama soylemem


  • protrek  (01.07.15 10:16:12) 
daha önce yurt dışına (buraya gelen misafir telefonunu otelde unutup dönmüş) bile göndermişliğim var, iyi paketlendikten sonra herhangi bir sorun olmuyor.


  • hatunun biri  (01.07.15 10:21:39) 
Ben paketlemeden hem aldım hem gonderdim hiçbirşey olmadı. Kutusuna koysan yeterli. Yurtiçi kargoyu sevmesem de hızlı olduğu için kullandım sorun yaşamadım.


  • when youre strange  (01.07.15 12:28:02) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.