[]

kıl dönmesi

doğru düzgün oturamıyor, yürüyemiyorum. belirtiler de kıl dönmesine uyuyor. bunun tedavi şekli nedir? ameliyatsız halloluyormuş diye okudum ama yaygın mı bu yöntem? gazi hastanesi(ankara) iyi midir? ağlıcam birazdan ya acıdan. ameliyat olsam ne kadar sürede geçer?

danke.


 
Senin yaranin kapanma suresine bagli. Ben 1 gun sonra refakatci oldum, 1 ay'a da her sey bitti. Kardesim 2 hafta hastanede kaldi, 2 ay da sizi cekti.

Ama ameliyat kolay oldugu icin direk onu onereceklerdir diye dusunuyorum. Ondan sonra hergun pansuman vs ile rahat rahat atlatirsin.
  • jihat  (01.07.15 08:30:03) 
ameliyat olma kesinlikle, hem iyileşene kadar oturup kalkamazsın hemde dikiş aldırmasıymış pansumanıymış bakımıymış derken hayatından bezersin.

ameliyatsız yöntemler var evet, hastalık çok ilerlemediyse bu yönteme başvurabilirsin. mikro cerrahi mi diyorlar ne diyorlar sallamış olmayayım, çok küçük bir aletle mevcut delikten giriş içini temizliyolar. bu şekilde hemde acısız sızısız hemde dikişsiz hallediliyor ayrıca aynı gün işbaşı yapabiliyorsun. bu arada ameliyattan sonra hastalığın nüksetme şansı çok yüksek fakat ameliyatsız yöntemde bu oran %1 gibi bir şey.

ankara'da yapan yer var mı bilmiyorum ama istanbul'da birkaç yer var, günü birlik gelip yaptırabilirsin.
  • tolga asp  (01.07.15 08:32:19) 
ameliyat olduktan sonrada süreç devam edebilmekte, fazla kilo ve o bölgenin temizliğine dikkat edilmeli. ameliyatsız hallolduğunu pek duymadım, ama ısırgan otunu kaynatıp sürenler var. geçici çözüm olarak.

ayrıca ameliyattan sonra da bir süre oturmakta zorluk çekebilirsiniz.
  • redeath  (01.07.15 08:33:39) 
Bende var. Dun gittim doktora. Antibiyotik verdi. Ameliyatla gecer solim dedi. O askere dedim. Ok dedi.


  • brad pitt  (01.07.15 08:47:06) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.