[]

Yurtdışı Konaklama Hakkında

Selamlar,

Tek kişilik odalardan ziyade şu yatakhane modelli hosteller nasıl oluyor? Kalan var mı? Tecrübelerinizi paylaşabilir misiniz?

$200 vermek var $22 vermek var :)

Teşekkürler.

 
Kogus gibi, genelde bir odada 4 tane ranza var, toplam 8 kisi kaliyor. Koridorda ortak banyo ve tuvalet var.

Mesela sen uyurken odada kalan baska birisi girebilir ya da cikabilir, o yuzden nispeten normal uyuyabilmek icin goz bantlari ve kulak tikaci lazim.
  • crown  (01.07.15 00:11:39) 
ses ve ışıktan etkileniyorsan sorun olabilir. hostel party hostel tipi olmasın, yorumları oku, sessiz sakin bi hostel olsun. ayrıca yaz ise camlar açık kalacaktır, hostel cadde üstüyse çok ses olur. haritadan hostelin yerini kontrol et.

güvenlik için kilitli dolapları var mı bunu kontrol edebilirsin.

uyurken de cüzdan ve telefonu yastık kılıfı içine koyabilirsin. elinde telefonla uyuyup sabah telefonsuz uyananlar olmuştu.

buna rağmen ben hala tercih ediyorum. tavsiye ederim.
  • sttc  (01.07.15 00:18:38) 
bence aşırı fakir değilseniz hiç bulaşmayın.
kendinize ait bir odaya istediğiniz gibi yerleşmek, başkaları rahatsız etmeden dilediğiniz saatte uyumak gibi olanaklardan mahrum kalmaya değmez.

  • bira sisesi kapagi  (01.07.15 00:20:24) 
bence sorun olmuyor o kadar. zaten tüm gün gezmiş olduğunuzdan yorgun oluyorsunuz ve yatınca direkt uyuyorsunuz. eğer uykunuz da hafif değilse alın derim. ayrıca odadakilerle tanışıp sohbet etme fırsatı da oluyor.


  • kenehekene  (01.07.15 01:09:14) 
Kaldim. Hicbir sikinti olmuyor. Bu zamana kadar hicbir sorun yasamadim, ne hijyen yonunden ne de baska yonden. Gonul rahatligiyla kalabilirsiniz.

Sadece aklinizi kullanip booking.com gibi bir siteden hostelin derecendirmesine ve misafir yorumlarina bakmaniz gerekir.

En onemlisi hostelin lokasonu, isinize gelecek bir lokasyonda hostel bulun.

Ayrica hostelin avantaji resepsiyonda sana epey yardimci olurlar gezme konusunda, tuyolar ve oneriler vs. Ayrica insanlarla tanisir kaynasirsin, beraber takilabilirsin, onlardan da gezilecek noktalar, yeme icme vs. konusunda tuyolar oneriler alirsin. Ekonomik olmak pesindeysen marketten malzemeni alirsin, hostelin mutfaginda tabagini canagini ocagini firinini buzdolabini kullanarak pisirir hazirlar, yer icersin. Hem aksamlari hostel mutfaklarin da guzel muhabbet oluyor genelde. Dunya'nin hertarafindan insan oluyor, 5 dakikada yemek yerken kisa bir dunya turu atmis olabiliyorsun yeri geliyor:)

Birkac kez otelde single oda fiyati ile ayni oldugu halde hostelde kaldim.
  • stavro  (01.07.15 01:22:03) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.