[]

smoothie yapmak için blender önerisi

selamlar & saygılar,

smoothie için blender almaktır planım; ancak iki tane belli başlı makina çıkıyor. birincisi kenwood diğeri ise braun. kenwood'un yedek servisinde sıkıntı olduğu ve yedek parçalarının çok pahalı olduğunu okudum. braun kafama yatmıştı, hem şekil şemal olarak (musluk falan var braunda hiç gerek yok), hem de isim olarak. ancak akakçe'de birisi bıçağı vs çok sıkıntı çıkarttı, sürekli servise gitti, hiç memnun değilim falan yazmış. aşağıdaki linktekinin bir alt versiyonunda yazıyordu sanırım.

benim düşündüğüm model bu:

www.vatanbilgisayar.com

sorularım :

1- bu alınır mı? sorun çıkartır mı?

2- alternatif olarak ne alınır veya sizin mutlu olduğunuz model nedir?

3- kaç watt olmalı cihaz ve nelere dikkat edilmeli?


çok teşekkürler

 
selam. california'da jamba juice ve starbucks'larin hepsi blender olarak vitamix'i kullanir. kiz arkadasim bu firmanin bunyesinde calisiyor oradan biliyorum. bildigin blender lan diyeceksin ama heriflerde en az 20 cesit farkli blender var. hangisi smoothie icin bilmiyorum ama evdekine gidince bakarim cok istersen. icine yalnizca meyve ve buz atiyor benim hatun ve zerre tortu kalmadan smoothie oluyor. cok acaip bir alet fakat 900$ civari bisidi. blender ses yapmasin diye uzerine kapattigin ekstra bir ses kesicisi bile var. eger tr'de vitamix varsa parana kiyip vitamix al derim. dua edersin bana.


  • surgan  (30.06.15 23:20:18) 
1- alınır. bizdeki bir alt modeli 1-2 senedir sorun çıkartmadı.

2 ve 3- bir alt modeli var bizde ama üst model daha iyi olur bence yoğun olarak buz kırmak için. smoothie buzsuz olmaz çünkü.
  • whimsical  (30.06.15 23:49:56) 
www.hepsiburada.com

Ben bunu tercih ettim.
  • bir ileti paylastim  (01.07.15 00:59:41) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.