[]

Survivor All Star Şampiyonu

Arkadaşlar merhaba. Şimdi ben bir şey öğrenmek istiyorum. Şubat ayından beri Survivor'ı izliyorum. Yıllardır hiç izlememiştim bu sene bir merakla başladım buralara kadar izlemeye devam ettim. Şimdi benim merak ettiğim şu, geçen haftalarda son SMS'ler gönderildi. Kıbrıs'ta ikinci koltuk için yapılan yarışı Hilmicem kazandı. Merve Aydın o akşam çok kötü bir performans sergiledi. Ertesi akşam Begüm kazandı, Merve yine kötüydü ve Hasan'la Merve SMS'e kaldılar. Yani Kıbrıs finali için yapılan neredeyse hiç bir oyunda çok başarılı bir performans gösteremeyen bir Merve Aydın izliyoruz. 5 hafta üst üste SMS oylamasında birinci olan Hasan'ı bile eleyerek ilk dörde kalmayı başardı. Şimdi eğer bu akşamki oyunda 1. sandalyeyi Hilmicem ya da Turabi kaparsa, kalan 3'lüde hiç bir şey yapamayan Merve Aydın ( Hasan'ı elediğine göre bu kez de kalan 3'lü arasında SMS'lerde 1.olacağını düşünüyorum ) yine elini kolunu sallayarak Kıbrıs'taki finalde son ikiye kalmış olacak. Ve yine orada son iki kişi arasında SMS'ten birinci çıkıp Survivor All Star 1.si mi olacak? Yani bir oyun oynanmasının hiç bir önemi yok o zaman.




 
oylama yeniden yapılacak ama.
yani şu anda insanlar bu 4lü için baştan sms atacaklar. mesela hasan benimkini begüme atın dedi. onunki artar vs dengeler değişti yani.

  • kaputt  (30.06.15 17:05:37) 
evet bu şekil.amaç bi erkek bi kız çıkarmak finale zaten en baştan beri.
muhtemelen de merve kazanacak.

  • jamswety  (30.06.15 17:07:51) 
aynen öyle. bu yüzden yarışmacılar bu kadar çirkinleşiyor çünkü acun daha fazla sms gelsin istiyor. sms demek para demek. bu modelin televizyonculukta muhtemelen bir adı vardır ama bence tv tarihinin en çok kazandıran modeli olabilir rating + sms modeli.

mesela güzellik yarışmalarında bile uygulamaya başladılar artık.
  • sos fistik olsun mu  (30.06.15 17:09:17) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.