[]

Çok sıkılıyorum, vakit geçicerek önerilerinizi alırım

Öğlen 12'den sonra zaman duruyor sanki geçmiyor akşama kadar.
İş olmayınca çok sıkıcı oluyor böyle, oyun falan da oynayamıyorum gelen giden oluyor. Ne yapabilirim, tavsiye var mı?



 
d&r'a uğra uygun hobi eşyaları bulabilirsin.


  • sanquis  (30.06.15 15:53:10) 
tedx konuşmaları izleyin?


  • dessy  (30.06.15 15:55:47) 
dediğim gibi gelen giden oluyor patron geliyor bazen. oyun, video v.s. yapamıyorum o yüzden.


  • six packsiz  (30.06.15 15:59:48) 
işinize yarayacak bir programın tutorial^larını izleyin patron ne yapıyorsun derse bilmem ne için bir şeye bakıyordum dersiniz.
bir sürü e kitap var seçin acin birini okuyun ne yaptıpınız belli olmaz ekranda.

  • kuzey li  (30.06.15 16:02:40) 
İnternette arkadaşlarınızla sohbet, Twitter, Facebook, Ekşi Sözlük kullanmak, haberleri okumak, normal kitap okumanıza patron gıcık olursa e-kitap okuyabilirsiniz bilgisayardan... İnternet kullanabiliyorsunuz gördüğüm, o zaman yapabileceğiniz, izleyebileceğiniz, okuyabileceğiniz bir sürü şey var internette.


  • iamelf  (30.06.15 16:03:17) 
kulaklığı bir kulağına tak, arka planda tedx konuşmasını dinle mesela. böyle bir imkanın da mı yok? illa görmek zorunda değilsin video'yu.

tr.pinterest.com de güzel bir site. çok faydalı şeyler öğreniyor insan, tavsiye ederim.
  • dessy  (30.06.15 16:14:35) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.