[]

İstanbuldan kardeşime okul tavsiyesi lazım. teog'da %0.30'luk dilimde.

Kabataş,istanbul erkek, gs olmuyor. Fen lisesi olmasını da istemiyoruz. İstanbulda yaşamadığı için buraya gelmesine değecek burs veren özel okul ya da normal anadolu lisesi var mı bildiğiniz istanbulda?




 
anadolu istiyorsanız vefa lisesi olabilir en az bu liseler kadar iyidir.


  • sakar in san  (30.06.15 15:08:54) 
Kadıköy anadolu hakkında da bilginiz,görüşleriniz varsa alabilirim.


  • stanhiver  (30.06.15 15:11:44) 
Vefa galatasaray'la bir tutulmuş neyse. Robert eğitim ücretini veremeyecek herkese burs veriyor. Kardeşiniz kızsa girme ihtimali daha da yüksek. Kız erkek sayıları eşit olsun diye baya geriye gidebiliyorlar


  • yazmamaya yemin eden adam  (30.06.15 15:13:30) 
kadıköy anadolu da gayet prestijli bir okul.


  • zgrydn  (30.06.15 15:18:47) 
kadıköy anadolu ve haydarpaşa'dan başka yere gitmeyin.


  • faaip de oiad  (30.06.15 15:25:52) 
Haydarpasa nedir ya:) vefa tabiki robertle bir tutulamaz da oraya da giremez diye arkadas vefa yazmistir muhtemelen. Kadikoy anadolu vefa Cağaloğlu pertevniyal benim donemimde gayet iyiydi.


  • herseyi birakip gitmek istiyorum  (30.06.15 15:31:57) 
Yanıtlardaki devlet okulları arasında bence Kadıköy Anadolu çok net olarak. Sırf muhiti bile yeter. Mezunları falan da birbirini kollar.


  • whoosie  (30.06.15 16:02:28 ~ 16:02:51) 
Alman lisesi(istanbul erkek kadar iyi), fransiz liseleri(sj en iyisi), italyan lisesi


  • tsubasacandy  (30.06.15 16:05:46) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.