[]

İş yerimde sevdiğim bir abi artık kurtulmak istiyor

Bu adam 17 yılını bu şirkete vermiş lise mezunu bir muhasebeci.
Şirketin her şeyi bu adamdan geçiyor. Sen müdürsün diyorlar adam gerektiğinde aşağı inip mal indiriyor arabadan, aklınıza gelecek her şeyi bu adama danışıyorlar. Artık bıkmış durumda sabah 7:30 akşam 7. Gitsem nereye gideceğim diyor üniversite yok, tecrübe olarak genel muhasebe pek olmasa da ön muhasebe var. Aldığı maaş 2600 TL ulan ben 17 yılımı bir şirkete versem beni ortak yapın aq derim. Ömrü geçmiş burada anlayacağınız.
Cidden ne yapılabilir ki? yaşı 40 bu arada, çok üzülüyorum 3 çocuğu var onlar için katlanıyor zaten.


 
malesef yapıcağı hiç bişey yok. en azından 4 yıllık açıköğretim olsa bişeyler olurdu ama o bile yaşdan dolayı zorlanırdı iş ararken. belge olsa zaten o maaşın 2-3 katını kazanıyo olurdu. çok acı bi durum ama en güzeli patronlarla konuşup durumu iyileştirmeye çalışması


  • genc irisi  (30.06.15 11:18:02) 
Yapacağı bir şey yok, zaten dediğin gibi mecburiyetten devam ediyordur. Bir de böyle durumlarda yardım edeceğim derken olayı daha kötü hale getirme riski de var, onun için onun yerine sen bir şeyler için çabalama. Mesela patronla onun için konuşmak bence yanlış bir şey olur. Bir şey yapacaksan da onun bilgisi dışında yapma sakın.


  • osurdum  (30.06.15 11:22:18) 
Patronlar eğer rütbeleri olmasa saygı duyulacak insan değiller hoş ben hala saygı duymuyorum, birisi 2 üniversite bitirmiş ama 2 gün konuşsanız anlayamazsınız.
Ben şuan idarelik çalışıyorum, aslında bu abi olmasa 1 dakika bile durmam saolsun destek çıkıyor. 4 ay işsiz kalınca denize düşen yılana sarılır misali atladım sazan gibi, direk ön yargısız başladım işe.

  • six packsiz  (30.06.15 11:28:19) 
Evet aklıma geldi böyle bir olay, umarım öyle bir faydam olur.


  • six packsiz  (30.06.15 11:44:09) 
minimum 10 yıllık tecrübe bütün diplomaların eline verir.

11 yıl yönetici asistanlığı yapan lise mezunu arkadaşım 2000 lira farkla başka işe geçti. çok karamsar olmayın. sektördeki firmalarla irtibat kurun abinin arayışı ile ilgili bilgilendirici bir mail mi olur telefon görüşmesi mi olur bilemem de bu adam ne aç ne açıkta kalır. bu maaşın da çok üzerine çalışabilir, sektöre bağlı olarak.
  • parola58  (30.06.15 11:49:52) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.