[]

editlendi: ilgisiz, duyarsız ve kazıkçı veteriner şikayet etme

dün 2 buçuk aylık kedimi ilk karma aşısını yaptırmak üzere veterinere götürdüm. normalde mükemmel bi veteriner hekimimiz var ancak eve biraz uzak. arabamız yok, kedicik de otobüste vs gidemiyo çok korkuyo yürüyerek gitmek de yarım saate yakın bi vakit alıyo. normalde kutudan korktuğu için bi şalı anakucağı gibi omzumdan dolayıp içine yatırıp geze dolaşa gidip geliyoduk ancak dün çok yorgun olduğum için kardeşimi arayıp eve yakın olan ve önceki kedimi de sürekli götürdüğüm veterinerden bilgi almasını istedim.

akşam iş çıkışı hem yorgunluk, hem de iftara misafirim olduğundan işlerimin çabuk bitmesi için kardeşimin görüştüğü veterinere gittim. biz gittiğimizde veteriner kadın telefonda konuşuyodu. içeri girdik ne bi hoş geldiniz dedi, ne buyrun oturun hemen ilgilenicem dedi yokmuşuz gibi davrandı adeta. doğum haritası mı, yıldız haritası mı ne çıkartıcakmış onunla ilgili yaklaşık 20-25 dk telefonla konuştu bize hiç tepki vermeden. sonunda dayanamadım çok sinirlendim, "rahatsız ediyosak biz çıkalım" dedim suratını ekşitti, telefondaki arkadaşına "canikom ben seni sonra arıycam müşteri geldi de hadi öptüm baay" dedi kapattı. kedinin aşı karnesini verdim gitti aşıyı aldı daha hayvan anakucağındayken dan diye yaptı döndü götünü gitti. ne bi kontrol, ne aşıyla ilgili bilgi hiç bişe söylemedi 65 lira dedi sadece. parayı ödedim, toplandık çıktık.

kardeşimi aradım bu kadına ne olmuş önceden ne iyi ne ilgiliydi şimdi yüzümüze bakmadı fiyatlar da uçmuş diye. kardeşim de karma aşıya 45tl normal ki deyince uyandım bizden fazla aldığını. laf sokunca hırsını almak için 65tl istedi sanırım. hadi kazıklaması neyse, daha da kapısından girmem zaten ama bizi orada yarım saate yakın bekletmesi, ilgilenmemesi, sanki işi bu değilmiş de zorla yapıyomuş gibi aşıyı kaba ve ruhsuz bi şekilde yapmasına çok sinirlendim.

internette baktım ama dilekçe ile şikayet dışında net bi bilgi bulamadım. telefonla şikayet edebileceğimiz bi hat, bi numara yok mu bildiğiniz?

kadını hem facebooktan hem veteriner odasına şikayet ettim bana facebooktan ulaşmış yaptığının yanlış olduğunu söylemiş özür dilemiş ve umarım telafi edebiliriz yazmış mesajının sonuna. ne cevap yazsam bilemedim cevapsız da bırakmak istemiyorum ne kadar kızsam da fazlasıyla kaba geliyo mesajı görüp de cevap atmamak. bi de telafiden kasıt ne onu yazsaymış ona göre cevap verirdim. ne desem sizce

 
Keşke vermeseydiniz para mara, sayıp sövseniz yeridir böyle insanlara.
Ekşiye başlık açıp kadını gömebilir, şikayetvar.com'da şikayet oluşturabilirsiniz.

  • six packsiz  (30.06.15 09:39:55) 
Türk Veteriner Hekimleri Birliği
tvhb.org.tr

Bulunduğunuz şehirde bulunan kişiyi arayıp bilgi alabilirsiniz.
tvhb.org.tr
  • teknikekip  (30.06.15 09:44:36) 
Fiş / Fatura verdi mi? Vermediyse şikayet hakkı doğar ancak kazıklamak ve nezaket kurallarına uymamak cezaya tabi değil. Ben olsam laf sokup aşıyı vurdurmadan çıkıp giderdim.


  • Tutkun  (30.06.15 10:19:44) 
"canikom ben seni sonra arıycam hadi öptüm baay" yaz..


  • reso aga  (30.06.15 10:53:29) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.