[]

Arnavutluk hakkında

Merhaba,

Temmuz sonuna doğru kız arkadaşımla 3 gün tiran 3 gün durres olmak üzere 6 günlük arnavutluk tatiline gideceğiz, okuduğum yorumlara göre iyi mi ettik kötü mü ettik bilemedim. Nasıl bir yerdir, nerede gezilir, ne yenir ne içilir?


 
Bence güzel bir ülke ama abartılı bir güzellik beklemeyin. Durres'i tam hatırlamıyorum ama biz gitmeden önce Youtube'da şehirleri aratmıştım ve mesela denize girilebilen bir şehrin sahilinin o kadar da iyi olmadığını görüp vazgeçmiştik.

Arnavutluk İtalya'dan oldukça göç almıi bir yer, o yüzden harika pizza ve makarnalar yemeye hazır olun :)

Gezilecek yerleri gitmeden önce araştırırsanız problem yaşamazsınız. Kötü etmediniz bence ama tiran ve durres 3 günlük şehirler değiller. Hepsinden 1er gün arttırıp makedonya'daki ohrid'e gidin derim ben ;)
  • rivulet  (30.06.15 08:16:41) 
iş için gittim sadece, tatlı bir ülke, tatil için gitmezdim, öyle 6 günlük bir yer değil.


  • tiny penny  (30.06.15 08:35:42) 
3 gün tiran gerekli değil. Sahil kısmında üç kuruşa 5 yıldız otelde kalabilirsiniz, deniz tatili yapın güzelce.


  • whoosie  (30.06.15 09:05:41) 
Arnavutlar Avrupa'nın kekoları olarak bilinir ona göre :)

Yerinizde olsam üstteki arkadaşın dediği gibi denize yönelirim. Hatta yukarı Karadağ'a doğru çıkarım
  • turkuaz  (30.06.15 09:28:30) 
arnavutluk bence çok güzel bir ülke ama 3'er gün durres ve tiran'a ayırmayın sıkılırsınız. mesela berat ve shkoder var her ikisi de çok güzel şehirler. özellikle berat'ı mutlaka görmelisiniz. araba kiralayıp dolaşın derim. ben 3 günde bu 4 şehri gezmiştim. biraz daha vaktim olsaydı ulusal parklarına gidecektim.

dikakt edeceğiniz şey trafiği, erkekleri fazlaca kıro. trafik kuralı falan beklemeyin. dünya'da gördüğüm en kötü sürücüler ve de trafik burdaydı. yemekleri lezzetli. balık ve et yiyin bol bol :)
  • kaynaklari etkin kullanamayan iktisatci  (30.06.15 09:43:41) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.