[]

GoT hakkında (spoiler içerebilir)

//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////



sorum white walkerlar ile ilgili

tekrardan bikaç kez izledim de Sam'in öldürdüğü WW ile Jon Snow'un öldürdüğü WW aynı değil karakter değil mi? hatta Jon sal ile kıyıdan uzaklaşırken öldürdüğü karakter tekrar belirip adam öldürüyor.

bana mı öyle gözüküyor bu mübarekler yoksa hakkaten aynı mı? spoiler verebilirsiniz bana farketmez :)

 
Kardeşi olabilir :(


  • 6 yasimdan beri metal dinliyorum  (30.06.15 00:26:13) 
yok sana öyle gelmiş farklılar,

prntscr.com jon'un öldürdüğü

prntscr.com sam'in öldürdüğü

www.youtube.com

www.youtube.com

tekrar belirme olayını hatırlamıyorum, üşendim bakmaya ama sanmıyorum öyle bişi olduğunu. tuzla buz oluyor adam, geri dönmemiştir. o gördüğün de başka biridir muhtemelen.
  • neseranni  (30.06.15 00:28:56) 
bebek konusu belirsiz, white walkerlar hakkında zaten çok az şey biliyoruz.


  • hayley williams ile evlenecek genc  (30.06.15 01:24:08) 
@acemi bebeği buzlayan iskeleye yürüyüp el kol kaldırarak jon snow.a atar yapan kafası taçlı gibi olan eleman.

@raydingoz bebeği whitewalker.a dönüştürdüler, canlanan cesetlerden farklı -warg, zombi-, kendilerinden biri yaptılar, yetiştiriyorlardır onu herhalde normal bebek gibi. böyle adaklarla üreyip çoğalıyorlar yani oradan anladığımız olay.
  • neseranni  (30.06.15 01:26:22) 
@neseranni

abi biri ev hali biri battle hali işte saçlar taralı sakallar düzgün aynısı ya bildiğin :)

bahsettiğim sahne de şu

youtu.be
  • KidLazer  (30.06.15 01:30:12) 
abi göz var izan var, hepsi farklı kişiler yapma etme lütfen :d benziyorlar sadece


  • neseranni  (30.06.15 01:31:39) 
değil abi bak görüceksin çok pis numara var gelip elimi öpceksiniz ağam sen haklıymışsın diye :D


  • KidLazer  (30.06.15 02:51:29) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.