[]

Yıllık izin için tavsiyesiniz var mı ?

Selamlar.
Ben ve arkadaşım iki sap 6 günlük bir tatil yapma planımız var.Çok fazla da paramız yok ama gönlümüz zengin.Adam başı 1000 lira gibi bir para ile Ege de tatil yapma gibi iddialı bir plan içerisindeyiz.Ets den kıldan tüyden bakmadan.Ben x,y.z yere gittim memnun kaldım diyebileceğiniz bir yer var mı ?
Didim,Kuşadası,Marmaris gibi ? İstanbul dan yola çıkacağız.Yatmadan yatmaya uygun bir pansiyon esas tercihimiz.

EDİT:Teşekkürler

 
airbnb ve çeşme kombinasyonunu deneseniz pansiyon yerine? sayı arttıkça airbnb çok mantıklı oluyor.


  • prodeq  (29.06.15 23:57:40) 
o parayla anca mersin'de tatil yapılır hocu. taşucu, susanoğlu falan


  • cekilmis gayfe  (30.06.15 00:01:18) 
6 günlük tatil çok uzun değil mi, sıkılırsınız bence :)


  • okumakserbestbegenmeksart  (30.06.15 00:33:50) 
çanakkale sokakağzı, iki kişi toplamda 1000 tl ye 1 hafta tatil yapabilirsiniz daha ucuza da gelebilir.
aracınız yoksa biraz sıkıcı olabilir ama artırabileceğiniz parayla araba kiralayabilirsiniz.
konum olarak ilgini çekerse mesajla detaylandırabilirim
  • tum haklari saklidir  (30.06.15 00:56:09) 
marmaris'te uygun fiyatlı oteller var, bakma para yetmez diyenlere. 1000er lira gayet yeterli bir bütçe. booking.com'u açıyorsun marmaris otellerini fiyat sıralaması yaparsan yüksek puan/düşük fiyat oranı en yüksek oteli rezerve ediyorsun. ben yakın zamanda 5 gece 6 gün için 726 lira ödedim ve pansiyon değil bildiğin otel. kalan paralarınızla yol ymek vs. derken rahatlıkla yettirirsiniz.


  • jeanjack  (30.06.15 01:03:38) 
Bi yaz 3 sap paldir kuldur kemer e gidip sahilde guzel ufak bi otelde kalip hayatimizin en eglenceli tatilini yapmistik. Oteli yuruye yuruye bulduk ne rezervasyon ne on plan yaptik. Spontan iyidir


  • kartonpiyer  (30.06.15 01:42:35) 
olimpos! manita da düşürürsünüz


  • köfte  (30.06.15 17:39:52) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.