[]

neden bu kadar çok dizi/film sitesi var?

neden cidden? çok mu hit alıyorlar, çok mu deli kazandırıyor? bu kadar çok benzer site varken nasıl oluyor da tutunabiliyorlar? kaynakları ne? nasıl içerik sağlıyorlar? tahmini ne kadar kazanıyorlardır? illegal değil mi bu iş, denetimi yok mu?

bu sorulara cevap arıyorum. biraz bilgilendirseniz beni sevinirim.


 
film inceleme sitesi ya da blogları kastetmiyorum, film izlenen siteleri diyorum. inceleme yapmak neden illegal olsun zaten.


  • jack of hearts  (29.06.15 23:12:46) 
tık başına para almak gibi düşün. birçoğunda arka planda reklam var. dizimag çok popülerdi ama üstüste 4-5 tane reklam kapatıyordun eğer adblock yoksa. şu an yasalardan dolayı çoğu kapatılıyor ama zamanında çok çok iyi kazandırdılar.


  • yüzyıllık yalnızlık  (30.06.15 00:00:11) 
biliyorum teknik detaylarını. mantığını soruyorum ısrarla bu kadar açılmalarının, hala kazandırıyor mu filan diye yani. bir de belli başlı siteler yani bunlar. yasak var ise madem neden kapatılmıyorlar?

edit: ayrıca arayüzleri son derece benzer bu sitelerin. kaynak kod araklamak değil de bu benzerliğin sebebi, sanki tek elden farklı isimlerle iş yapıyor bu siteler gibi geliyor bana. doğruluk payı nedir?
  • jack of hearts  (30.06.15 00:05:04 ~ 00:06:56) 
illegal zaten biraz sivrildi mi engelleniyor site ama o seviyeye gelene kadar kazanacakları parayı kazanıyorlar.
birde org engelleniyor, com açıyor, com engelleniyor net açılıyor. içerik torrentten indiriliyor, denetimsiz olan rus siteleri sayesende yayınlanıyor.

  • kuzey li  (30.06.15 00:10:26) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.