[]

Football Manager'da maçları tamamen izlemenin çok faydası oluyor mu ?

Yıllardır şu oyunu oynuyorum. Verdiğim talimatları, kafamdaki taktiği sahaya yansıtma konusunda hep sıkıntı yaşadım. Maçları tamamen izlersem hem oyunun gerçekçiliği artar hem de takımı daha iyi analiz ederim diye düşündüm. Bunu yapan var mı aranızda ? Net bir faydasını gördünüz mü ?




 
faydası olur tabi, ancak şöyle bir durum var. fmdeki maç motoru her sene çıkan yeni oyunda, hatta zaman zaman patchlerle değişiyor. oturur 3-4 saat her oyuncuya teker teker komut verirsin, müthiş tutar taktik ama bir patch sonra hiçbir işe yaramaz. fazla vakit harcamaya gerek yok o yüzden. ben genelde internette bir ön araştırma yapıyorum, o seneki fm'de hangi taktik diğerlerine göre ön planda diye. ona göre bir taktik oluşturuyorum.

fm 2004 civarlarındaydı sanırım, bir oyun motoru yapmışlar, hava toplarında defansif oyuncuların topu alma oranı %95 civarı. 5 defans, 3 ön libero 1 amc 1 forvet ile ortalığı dağıtıyordu herkes. diyeceğim o ki 90 dakika maç izleyip analiz yaparak vakit kaybetmeç
  • benim adim kerim hepinizi severim  (29.06.15 21:38:23) 
Hocam nicke bakarak konuşacak olursam cm3-4 te böyle bir şeye gerek yok. Ehe.
Ciddi konuşacak olursam.
Maçların hepsini izlemek fazlaca vakit kaybı.maç motoru sürekli değiştiğinden sıkıntılı.
  • westblack  (29.06.15 22:07:09) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.