[]

Tahlillerim nasil? Hasimoto ve kansizlik

Halsizlik, bas donmemsi hisler ve usg.de gorulen hasimoto icin gitmistim, tsh en son 3.70 falandi simdi asmis siniri. Hemoglobin de normal ama depolar dusuk anladigim kadariyla, depo dusuk olunca da halsizlik yapar mi?
Bi de bu tsh.in tedavisini 1 ay falan bekletsem sikinti olur mu? Sehirdisindayim doktor sansim yok pek, ama bastan ilac kullanmak iyi derseniz gideyim doktora.
Simdiden tisikkirlir:)


 
bence bir eczaneye sorabilirsin en başta. sonrasında madem tahlil yaptıracak duruma geldin, kısa süre içinde doktora görünmekte fayda var.


  • EasyTiger  (29.06.15 20:25:22) 
demir eksikliği var. ilaç verirler muhtemelen. bunun yanında;
et ye özellikle kırmızı et, tavuk da olur. bol bol et ve çiğ yeşil sebze ye. semizotu roka gibi. ama bunları yerken yanında süt yoğurt ayran peynir çay kahve tüketme. önce ve sonrasındaki 1 saat boyunca bunları yeme. yumurta filan da ye. mümkünse c vitamini al etle beraber. mesela et salata portakal suyu çok ideal bi öğün. ilaç da verebilirler.

tsh ın yanında t3 t4 de baksalarmış keşke.

EDİT: aha görmemişim diğer küçük fotoyu. t3 t4 de bakmışlar. evet hipotiroidi var ona ilaç verebilirler takip de edebilirler. doktorunun değerlendirmesi lazım. kilonu diğer durumlarını vs
  • shotgunwoman  (29.06.15 20:28:39 ~ 30.06.15 03:22:34) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.