[]

Transeksüeller

instagramda takılırken şu profile denk geldim:

instagram.com

kız transeksüelmiş. baya baya güzel ama. youtube kanalına bakmasam anlamayacaktım.

sorular:

1) translar memelerden bir şey hissediyorlar mı? östrojen hormonu alıp memeler büyüyünce hassaslık mı artıyor nasıl oluyor?

2) sekste zevk aldıklarını okumuştum sağda solda peki orgazm oluyorlar mı? oluyorlarsa nasıl? pipi uçurulurken sinirler falan gitmiyor mu?

erkeklere bonus soru: barda bu kızla tanıştınız, içkiler içildi eve geçilecek, size trans olduğunu söyledi. bir işe girdik artık dönüş yok mu dersiniz yoksa vaz mı geçersiniz?

 
oha lan kız benden güzel ağlıyorum şu an ;_;_;_;_;_;


  • shotgunwoman  (29.06.15 19:25:38) 
öncelikle sokakta görsem sesini duymazsam kadın sanırım,şu an trans değil de gerçek kadın sanırım, güzel mi değil mi tartışılır, bu haliyle metalaşmış kapitalizm oyuncağı olmuş...
ikinci soru, ben vazgeçerim.... aslında düşündüm de birlikte olurum. niye mi eğer beni sevecek olursa duygularını düşünürüm belki cinsellik değil ama duygusal olarak yanında olurum. yine diyorum herkes bu kadar şanslı değil bu trans birey kapitalizm için bir sürü ameliyat vs geçirmiş herkes bunu yapamıyor, ortada yarı erkek yarı kadın dolaşıyorlar:S

  • le fantome de l opera  (29.06.15 19:38:53 ~ 21:26:35) 
koyun postu giymiş kurt paylaşımı manidar olmuş arkadaşın.

son soruya cevabım ikisi de değil; rahatsızlık duymam. ~ha bu kız üzerinden sormuşsun ama ben genel anlamda söyledim, tanışıp beğendiğim birisinin trans olduğunu öğrensem sorun etmem yani. bu kıza özel bir durum değil.
  • neseranni  (29.06.15 19:39:03 ~ 19:40:53) 
2) yanılıyor olabilirim ama pipiyi kökünden uçurmuyorlar, sinir uçlarından klitoris, yine artan kısımlardan vajinanın dış kısmını falan yapıyorlar diye biliyorum.

baya güzelmiş evet. ama yutub kanalına baktım erkekken de 'güzel'miş zaten. emmi tipli bir adamla bebek suratlı bir adamın dönüşümü çok farklı oluyor haliyle.
  • lily briscoe  (29.06.15 19:42:14) 
Bu epey güzelmiş ama bir seri başarılı operasyon var sadece pipiyi yok etme yok.

mesela anatomik olarak erkek bedeninde böyle bir pelvik yapı yok, üst beden ile pelvik yapı arasındaki açıya bakarsak kalçaya enjeksiyon yapılmış ve kalçalar ve baldırlar o şekilde büyütülmüş bence sırf hormonla bu kadar net elde edilmez.

ama bunun en büyük şansı yüz yapısı, burnu da estetik büyük ihtimalle ama yüz iskelet napısı zaten çok narin o yüzden çok güzel bir kadın olup çıkıvermiş cidden.
  • neferkitty  (29.06.15 20:08:17) 
Tayland'da yaşıyorum ve bu olay burada çok normal. İnanılmaz derecede güzel translar var, çoğunun farkına varmak mümkün değil. Ladyboyları çok meşhur buranın, hatta kendi güzellik yarışmaları falan var. Kendi sitemde bu konu ile ilgili bir makale yazmıştım, ilginizi çekebilir: www.taylandgezi.com

Meme hassasiyetini bilmiyorum. Ama hepsi hormon almıyor, bir kısmı direkt silikon taktırıyor.

Söylendiği gibi vajinayı yaparken bir de klitoris yapıyolar sanırım, yani herhalde orgazm oluyorlar.

Burada yaşayan yabancılara yönelik bir forumda, adamın birinin kız arkadaşının trans olduğunu nasıl anladığını okumuştum. Yatağa girene kadar hiç bir şeyden şüphelenmemiş, ama seks öncesi kız kayganlaştırıcı kullanmak isteyince şüphelenmiş. Translar doğal olarak ıslanmıyorlarmış, kayganlaştırıcı kullanmaları gerekiyormuş.

Trans olduğunu söylese vaz geçmem sanırım, zaten ben fark edemediysem o iş olmuş demektir. Burada yaşayınca iyice alışıyosun zaten. Bazı batılılar bu yüzden her an korku içindeler, ama bir ilişki yaşayıp asla bilemeyebilirsin kendisi söylemezse, korkunun lüzumu yok bence. Bu dediğim batılı da kız kayganlaştırıcı kullanmasa asla fark etmeyecekti muhtemelen.
  • gezgin rocker  (29.06.15 20:17:11 ~ 20:26:06) 
eskiden derlerdi ki, parayla imanın kimde olduğu belli olmaz. şimdi bu deyişi değiştirmenin vakti gelmiş.


  • EasyTiger  (29.06.15 20:17:30) 
yüzünde beni rahatsız eden bir şeyler var. o vücudu nasıl yapmış şaşkınım o.O


  • sayns  (29.06.15 20:38:36 ~ 20:41:43) 
yüzü gözü çok güzelmiş gerçekten ama en büyük avantajı minyon olması. minyon olmasa bu kadar kadın durmayabilirdi. ha bir de deli gibi estetik ameliyat geçirmiş belli ki, sonuç başarılı olmuş ama.


  • devilred  (29.06.15 20:38:43) 
barda tanıstıgım biri eve gelince transım derse vazgecerim heralde ama eve gelen kız bu kız gibiyse bilemiorum. alkolune etkisini kadarsak. affetmem gibi geliyor


  • all girls dream  (29.06.15 21:32:29) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.