[]

Ağrımın sebebinden ziyade nasıl rahatlatabileceğimi arıyorum

bir - iki gündür sağ kulağımda hafif bir ağrı vardı. gece ağrı arttı ve çeneme doğru da vurmaya başladı. sabah uyandığımda daha da artmıştı fakat şu an gerçekten çok fazla ağrımaya başladı. dişlerimi sıktığımda çenemin sağ tarafı çok ama çok ağrıyor, sıkamıyorum hatta doğru dürüst. dış kulak yoluna (internetten baktım) doğru hafifçe bastırınca daha da ağrıyor. ne olabilir? ne yapabilirim? canım erçekten yanıyor. doktora yarın sabah gidicem ama şimdilik bir öneri iyi olurdu.




 
ağrı kesici tabii ki? bir de buz bas.


  • sen git ben geliyorum  (29.06.15 18:59:55) 
kbb den bir şey çıkmazsa diş hekimine gidin çoğu diş ağrısı kulak ağrısı ile karışabiliyor çünkü. eklem ağrısı ise kbb 'de teşhis konulur zaten.
ağrı kesiciden başka yapacak bir şey yok.

  • neferkitty  (29.06.15 19:21:42 ~ 19:21:51) 
tavsiyeler için teşekkürler, ağrıya dayanamadım ve acil'e gittim. dış kulak iltihabıymışım. reçetemi aldım geldim eve. ayrıca ağrı kesici işe yaradı, hafifletti oldukça.


  • rahip janick  (29.06.15 20:27:11) 
benim de sol kulağım ağrıyor aynı seninki gibi. iltihap var kesin de doktora gitmeye üşeniyorum. reçete ne ben de alıyım :)


  • cekilmis gayfe  (29.06.15 20:38:57) 
cıks, olmaz öyle. doktora git. ama cidden git. çok can yakıyor, yemek yemeye üşenen ben kalktım otobüse binip doktora gittim...


  • rahip janick  (29.06.15 20:45:19) 
antibiyotik ve ağrı kesici banko
kulak damlası plase :)
benim o kadar değil ara ara vuruyor ağrı
  • cekilmis gayfe  (29.06.15 20:59:07) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.