[]

bi şarkı vardı ama

radyoda 1-2 saniye duydum, sabahtan beri aklıma takıldı. bir şarkı vardı, 90'ların sonu 2000'lerin başında hit bişey. pek sözü yoktu gerçi, arada bi bayan çıkıp "come" diyordu, sadece müzikti. elidor reklamlarında da çalan gala'nın freed from desire şarkısına çok benziyordu melodisi.

dıt dı rı rı dıt dıt dı rı rı rı :)

tam anlatamadım ama buna benzer bişey hatırlayan var mı? neydi bu yahu.

 
madcondan beggin o parcanın adı
(bkz: beggini unutma unutturma platformu)

erra acıkcası cok yardımcı olamadıgımın farkındayım ama yapılması gereken bazı seyler, atılması gereken adımlar var..
  • happy killer  (14.09.09 21:12:52) 
  • suser adayi  (14.09.09 21:13:28) 
@suser adayi: ehe, bunu da arıyordum valla ama bu değil malesef, daha hareketli; club tarzı bir şarkıydı.

@happy killer: beggin mi? canın sağolsun.
  • erra  (14.09.09 21:14:55 ~ 21:15:31) 
sanki ATB - Till I Come(9pm)


  • ikinoktayedi  (14.09.09 23:53:43) 
@ikinoktayedi: süpersin hocam, son 2 saattir içinde till geçen bütün şarkıların lyriclerini okumaktan beynim sulanmıştıç allah ne muradın varsa versin :p


  • erra  (15.09.09 00:09:26) 
önemli diil, 1999'dan kalma bi şarkı yanılmıyorsam.
bir hayır duası daha aldık böylece, huzurlu bi şekilde uyuyabilirim artık:))

  • ikinoktayedi  (15.09.09 01:21:42) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler basond, compumaster, fraise, kibritsuyu, rakicandir
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.