[]

Doğumgünü Yemeği

iyi günler arakdaşlar, doğum günü için uygun bir mekan arıyorum başbaşa olacağımız bir yer.

şuan 360 istanbul oldukça hoşuma gitti. çok uçuk olmadığı sürece bütçe olarak bir kısıt düşünmüyorum. sizin önereceğiniz bir yer var mıdır?

alkol kullanmayacağız rahatsızlıktan ötürü, o yüzden alkollü olması şart değil ancak bu tip yerlerde zaten alkol her zaman olur :D

bir de, 360 istanbul için de soruyorum.
servis edilmesini istediğim menüyü önceden söyleyip o şekilde rezervasyon yaptırsam ve hiç menü falan gelmese, mümkündür herhalde öyle değil mi?

 
Duble meze rulezzz :)


  • lcha  (29.06.15 15:43:54) 
burası da çok güzelmiş.
birkaç tavsiye daha alayım, karar verip rezervasyon yaptırayım bir yere.

  • kamera motor  (29.06.15 16:00:48) 
ponte
nu teras
meze meze teras (www.mezemezeterrace.com.tr) (gerçi sanırım burası ramazan dolayısıyla kapalı bilemedim açamadım siteyı şirketten)
  • 65 derece  (29.06.15 16:32:52) 
son kez uplıyorum arkadaşlar. son bi el atsanız :(

galiba 360 istanbul'u seçicem.
  • kamera motor  (01.07.15 11:12:57) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.