[]

kıl dönmesi anasını satim

ta 4 sene önce teşhis konuldu. doktor bi iki seansta bir seyler yapmıstı, ara ara kasınırdı sadece. acı yoktu. düne kadar. dün bi şişti, acıyo da oturamıyorum ya. e ben temmuz 5'te şehir dışına, ağustos'ta da askere gidicem. hayır bi de ben askerliğin sonunda yaptırırım ameliyatı 15 gün yırtarım diyodum.

napıcam lan ben. durduk yere nerden çıktı.


 
4 sene mi? kıçının yarısını alacaklar, bence ona hayıflanmalısın.


  • zgrydn  (29.06.15 14:30:16) 
''Bıçak kemiğe dayandı'' dedikleri bu işte tam anlamıyla, kıl dönmesi ta sakrumuna kadar yayılmıştır 4 senede, ondan oturamıyorsun.


  • neferkitty  (29.06.15 14:31:39) 
4 sene önce ne hissediyosam onu hissediyorum ben. aynı yer? aynı nokta daha doğrusu. neyse yarın gidelim bakalım genel cerrahiye. anasını avradını şansa bak ya.


  • brad pitt  (29.06.15 14:36:07) 
Soruna cevap değil de askerlikten 15 gün değil 30 ila 45 gün arası yırtabilirsin. Askerliğin son 2 ayına girince muayene olmaya git, doktora durumu anlat, hava değişimiyle tam terhis gününe denk getirecek şekilde ameliyatını olursun.

Tabi kafanı karıştırmak gibi olmasın, belki ciddidir askerlikten yırtmak için beklenmez :).
  • osurdum  (29.06.15 14:39:57 ~ 14:40:16) 
ameliyat olma sakın, ameliyatsız yöntemler var hem çok basit hemde nüksetme şansı yok. maddi durumun yerindeyse nihat bengisu, değilse ortalama bir doktora gitmeni öneririm. ameliyatsız kıl dönmesi yazınca birkaç doktor çıkıyor zaten, onlar işin ehlidir. genelde kendi kliniklerinde yaparlar.


  • tolga asp  (29.06.15 14:40:29) 
hacı askerlik işi sakat, önce sevk alıcaksın vs. pis bir yere düşersen öyle bitirebilirsin askerliği bak.


  • Absinthe75c  (29.06.15 14:42:33) 
ben şimdi yarın randevu aldım hastaneden. ne dim doktora?

ben askerliğe ayarlamıştım onu ya. son 15 gün, son 1 ayda gider hastaneye ameliyatı olur eve dönerdim diye düşünüyodum.

4 sene önceki doktorumun yaptığı gibi temizleme vs bir sey yapıp geçistiremez mi bi süre.
  • brad pitt  (29.06.15 14:46:59) 
yarınki doktor iltihabı akıtabilir. geçici bir çözüm olur tabi.


  • zgrydn  (29.06.15 14:58:36) 
askere kadar geçirsin çözümüyle abi, eyvallah.


  • brad pitt  (29.06.15 14:59:10) 
(bkz: mevlüt topbaş)

nam-ı diğer egzozcu mevlüt. konu götse bu doktora gitcen. basur ve kıl dönmesi konusunda adamı methediyorlar.

ağustosa kadar seni fabrika ayarlarına çevirir.
  • corneillus  (29.06.15 15:34:54) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.