[]

Lan benim koydugum esyalar satilmiyo

Hos olmadi. Bi 400 bulmam lazimdi. 90 dayim ben :/ gidiyo sinav.




 
Çünkü sadece isimlerini yazmışsın. Hepsinin fotoğrafını çek, nerede olduğunu ve nasıl ulaştırabileceğini söyle, çıkar mutlaka.


  • osurdum  (29.06.15 13:49:32) 
Abi 27 parca seyin fotosunu nasil koyayim buraya. Yani fotolar var da. İsmim gozukmeden yayinlayabilecegim bir sey var mi, sadece fotolari.

O varsa, muhit ve dediklerini de yazim oyle yayinlim o zaman.

Sagol.
  • brad pitt  (29.06.15 13:54:02) 
30-40 liraya sattığın ürünün satılması dert değil, adama göndermesi dert. Kargo fiyatı falan da var, ondan dedim bunları da yaz diye. Aynı şehirde elden vereceğin durumlar olabilir. Fotoğrafları da imgur'a yükle isimlerinin altına linklerini ver, en azından ilgilenen şöyle bir bakar fotoğrafa, bakar ki aynı şehirdesiniz, hacı şuraya yakınsan buluşalım 2 ürünü elden alayım der. Bu işler böyle :D.


  • osurdum  (29.06.15 14:08:45 ~ 14:09:13) 
Fake instagram da olabilir fotograf icin. Satilmama sebebi de biraz pahali Olabilir. Bakmadim bilmiyorum ama 'su kadar fazla diyeyim, pazarlikla su kadara inerim' diye dusunup koyduysan da musteri kaciyor olabilir. Madem gozden cikardin, uygun fiyattan vermen lazim ikinci el oldugu icin.


  • icim urperiyor  (29.06.15 14:23:06) 
@icim urperiyor

hocam şimdi bunları fiyatlandırmak da sorundu. pahalı mı ucuz mu, piyasalarını ve alınış fiyatlarını bilmediğim için sıkıntı oldu. alınış fiyatını bildiğim mesela polypad tablet var. geçen sene 300'e aldık. 150'ye koydum.
  • brad pitt  (29.06.15 14:27:05) 
Aldığın fiyata bakma, şu anda sıfırı internette en ucuz ne kadar?

Mesela senin tablet:

www.akakce.com

Teknosa'da 230 lira. İkinci eline 150 verir miydin sen? Kargo ücretini de ekleyip düşün.
  • osurdum  (29.06.15 14:30:41 ~ 14:32:17) 
ilanini girmustum pahali fiyatlar


  • partizan  (29.06.15 14:55:18) 
kac yazayım bilmiyorum ki, talip olana indirim yaparım baya yani.


  • brad pitt  (29.06.15 14:58:09) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.